Search
Close this search box.
Klizavo
Broj pregleda

Svrljig okovan ledom

Podeli sa prijateljima:

Ledena kiša pretvara u klizalište lokalne svrljiške puteve a saobraćaj je usporen. Savetuje se da građani bez preke potrebe ne izlaze na zaleđene ulice.

Poledica

Dežurni iz Javnog komunalnog stambenog preduzeća Svrljig budnim okom i u pripravnosti prate novonastalu situaciju propraćenu ledenom kišom koja drastično ugrožava saobraćaj u sporednim ulicama i u višim delovima grada.
Naime, radnici JKSP-a već uveliko rade na skoro svim lokacijama u gradu. Oni posipaju trotoare i naj frekventnije prilaze i to do prodavnica-marketa, apoteka, bolnice  i ostalih radnji i ustanova.

Bitno je naglasiti da je saobraćajnica od ulaza u Svrljig iz pravca Niša do izlaska iz Svrljiga u pravcu Knjaževca čista. Saobraćaj se odvija usporeno ali bez problema.

Zbog nevremena koje je zadesilo Svrljig otkazuju se i pojedini noćni izlasci. Konkretno zbog lošeg vremena (Ledene kiše) koja neprestano pada, ” Caffe Zanzibar Club ” otkazuje vecerašnja dešavanja radi bezbednosti svojih gostiju.

FB
Fejsbuk status vlasnika lokala

Ovakvo vreme nas očekuje i sutra te apelujemo na sve sugrađane da budu oprezni kada izlaze na ulicu.

3 Komentara

  1. “Naime, radnici JKSP-a već uveliko rade na skoro svim lokacijama u gradu”, pa koje su to lokacije kada je cela ulica vase albanca okovana ledom, nemoze se ni pesaka kamoli kolima! kada ovako odrzavaju jednu od glavnih ulica mogu zamisliti kakve su ostale i gde mi bacamo novac od registracija!!!

    1. Pre neki dan je u TOTALNOJ BLOKADI bio ni manje ni vise nego AUTO PUT kroz Vojvodinu!!!! Ali nisu znali da si ti platio registraciju, inace to nikako ne bi smeli da dozvole. A inace ispred svoje zgrade, ili ispred svoje kuce, ili trotoar ispred svog objekta si ocistio od snega, za primer svima nama… Ma da sigurno…

NAJNOVIJE NA PORTALU

Uvek uz svoj narod!

MEĐUNARODNI DAN VATROGASACA: Miletić uputio jaku poruku vatrogascima-spasiocima

Poplave 2024

Nove nevolje: Pukla vodovodna cev kod autobuske stanice, kanalizacione cevi blokirane!

VIDEO

Svrljiški vatrogasci-spasioci i radnici JKSP “Svrljig” spašavaju životinje u poplavama

Poplave 2024

Izlivanje Dobre i Pravačke reke ugrozilo naselje Jelašje u Svrljigu

Zona Centar

FK Svrljig dočekuje FK Naša krila iz Belotinca u 25. kolu Zone Centar

Izbori 2024

POKRET ZA SPAS SVRLJIG: Izlazimo na izbore, ali bez saradnje sa SNS i USS!!! (VIDEO)

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano