Search
Close this search box.

Dobrodošli na marketing stranicu Svrljiških novina

Vašeg pouzdanog lokalnog portala

Od svog osnivanja 2007. godine, Svrljiške novine zauzimaju centralno mesto u informisanju građana opštine Svrljig o najvažnijim lokalnim dešavanjima. Sa više od 5.000 dnevnih poseta, naš portal se izdvaja kao vodeći izvor informacija ne samo za stanovnike Svrljiga već i za dijasporu i naše sugrađane širom Srbije.

Zašto oglašavati na Svrljiškim novinama?

Lokalni domet sa globalnim uticajem:

Naša platforma svakodnevno privlači hiljade posetilaca, garantujući da će vaša reklama dopreti do širokog spektra potencijalnih klijenata, kako unutar tako i izvan granica opštine Svrljig.

Aktuelan i raznovrstan sadržaj:

Osim redovnih vesti, naši čitaoci uživaju u bogatom i raznovrsnom sadržaju, uključujući nedavno lansiranu rubriku Crkveni kalendar. Ova inovacija, zajedno sa kontinuiranim osvežavanjima i dodacima na našem portalu, zadržava interesovanje publike i podstiče redovne posete.

Fokusirani na zajednicu:

Naše usko specijalizovanje za teme od značaja za opštinu Svrljig čini nas idealnim partnerom za brendove i preduzeća koja žele da izgrade snažnu lokalnu prisutnost.

Postanite deo naše priče

Ukoliko želite da vaša poruka odjekne među Svrljižanima i da vaš brend postane prepoznatljiv deo njihovog svakodnevnog života, pozivamo vas da se oglašavate na Svrljiškim novinama. Bilo da ciljate lokalno tržište ili želite da doprete do naših sunarodnika u dijaspori, mi smo tu da vam pomognemo da ostvarite vaše marketinške ciljeve.

Za više informacija o opcijama oglašavanja i da započnete saradnju, molimo vas da popunite kontakt formular ispod. Naš tim za marketing će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bismo zajedno osmislili najefikasniju strategiju za vaše oglašavanje.

Zahvaljujemo na poverenju,

Marketing tim Svrljiških novina