Search
Close this search box.
VIDEO
Broj pregleda

Svrljiški vatrogasci-spasioci i radnici JKSP “Svrljig” spašavaju životinje u poplavama

Podeli sa prijateljima:

Brzom i hrabrom intervencijom svrljiških vatrogasaca-spasilaca i radnika Javnog-komunalnog stambenog preduzeća “Svrljig” danas je spaseno deset grla ovaca i jagnjadi koje su bile ugrožene zbog izlivanja bujica.

spasAvanje

Osim ovaca i jagnjadi, spašeni su i vlasnički psi koji su se našli na udaru bujica, kao i ostala živina i domaće životinje koje su se našle zarobljene u poplavama.

Evakuacija je pokrenuta odmah nakon što je stigla dojava da su životinje zarobljene na obližnjoj farmi. Mašina za spašavanje, zajedno s vatrogascima Ivanom Antićem i Srđanom Stanišićem, uputila se na lice mesta. Njihova brza i efikasna akcija omogućila je izvlačenje domaćih životinja iz bujice, čime su im spaseni životi i izbegnuti dalji gubici.

Ova brza reakcija pokazuje posvećenost i hrabrost svrljiških vatrogasaca-spasilaca i radnika JKSP “Svrljig” u zaštiti imovine i života ugroženih u vanrednim situacijama poput poplava. Njihova posvećenost i hrabrost su primer solidarnosti i humanosti u teškim trenucima.

Jedan komentar

  1. Spašavali su i pripadnici jedinice civilne zaštite opšte namene, doduše nisu imali priliku da poziraju jer su punili džakove iako nisu uopšte pomenuti u prilogu

NAJNOVIJE NA PORTALU

Lokalni izbori 2024

TRIBINA: KAKO DO SLOBODE U SVRLJIGU, GOSTI NARODNI POSLANICI

MILETIĆ: POZIV NA OKRUGLI STO NA TV ,,SUPER D+”

Dobra vest

Dogovorena saradnja vinskih proizvođača u Srbiji i kineskih partnera

Odlična vest

Jana Pavlović osvojila prvo mesto na republičkom takmičenju “Književna olimpijada”

Radno

Novi asfalt za lalinske ulice

Dobra vest!

Svečano otvoren vizitorski centar u Niševcu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano