Search
Close this search box.
Izbori 2024
Broj pregleda

POKRET ZA SPAS SVRLJIG: Izlazimo na izbore, ali bez saradnje sa SNS i USS!!! (VIDEO)

Podeli sa prijateljima:

Grupa građana “Pokret za spas Svrljiga” najavila je svoje učešće na lokalnim izborima koji će se održati 2. juna u Svrljigu. Ova grupa građana ističe svoju nezavisnost i odlučnost da neće sarađivati ni sa Srpskom naprednom strankom ni sa Ujedinjenom seljačkom strankom.

Bratislav Mitić, foto: PZSS
Bratislav Mitić, foto: PZSS

Kandidat za odbornika u lokalnom parlamentu, Bratislav Mitić, jasno je izrazio nezadovoljstvo radom koalicije SNS i USS tokom prethodnog mandata, tvrdeći da su njihovi potezi rezultirali daljim pogoršanjem položaja Svrljiga. Mitić naglašava da Pokret za spas Svrljiga nema poverenja u dugogodišnje svrljiške političare koji, kako navodi, nisu doprineli napretku grada već su ga, naprotiv, unazadili.

Posebno se osvrćući na trenutnu situaciju u kojoj se čini da SNS i USS deluju kao dve odvojene političke stranke, Mitić tvrdi da je to samo privid, te da će se njihova saradnja nastaviti i nakon izbora, bez stvarnih promena u Svrljigu.

Pokret za spas Svrljiga poziva građane da podrže njihovu kandidaturu potpisivanjem u subotu, 4. maja, od 9 do 17 časova u prostorijama Pokreta u Hadžićevoj br.21. Potrebno je poneti ličnu kartu radi identifikacije. Očekuje se da će ova inicijativa privući pažnju građana i dodatno ojačati podršku Pokretu za spas Svrljiga pred nadolazeće izbore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sport

Ovako će izgledati Zona Centar, igraće se plej-of i plej-aut

Politika

Zakazana konstitutivna sednica SO Svrljig

Srbija

Obeležen Dan policije i slava Ministarstva unutrašnjih poslova

Dobro došli

Kupališni kompleks “Bazeni Pastirište” otvoren za posetioce

CTKS Svrljig

KULTURA: 20. LIKOVNA KOLONIJA ,,ARS TIMACUM”

ZABAVA DO ZORE!

BOBAN ZDRAVKOVIĆ, DRAGANA MIRKOVIĆ I ZORANA MIĆANOVIĆ NA 18. BELMUŽIJADI

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano