Klizavo
Broj pregleda

Svrljig okovan ledom

Ledena kiša pretvara u klizalište lokalne svrljiške puteve a saobraćaj je usporen. Savetuje se da građani bez preke potrebe ne izlaze na zaleđene ulice.

Poledica

Dežurni iz Javnog komunalnog stambenog preduzeća Svrljig budnim okom i u pripravnosti prate novonastalu situaciju propraćenu ledenom kišom koja drastično ugrožava saobraćaj u sporednim ulicama i u višim delovima grada.
Naime, radnici JKSP-a već uveliko rade na skoro svim lokacijama u gradu. Oni posipaju trotoare i naj frekventnije prilaze i to do prodavnica-marketa, apoteka, bolnice  i ostalih radnji i ustanova.

Bitno je naglasiti da je saobraćajnica od ulaza u Svrljig iz pravca Niša do izlaska iz Svrljiga u pravcu Knjaževca čista. Saobraćaj se odvija usporeno ali bez problema.

Zbog nevremena koje je zadesilo Svrljig otkazuju se i pojedini noćni izlasci. Konkretno zbog lošeg vremena (Ledene kiše) koja neprestano pada, ” Caffe Zanzibar Club ” otkazuje vecerašnja dešavanja radi bezbednosti svojih gostiju.

FB
Fejsbuk status vlasnika lokala

Ovakvo vreme nas očekuje i sutra te apelujemo na sve sugrađane da budu oprezni kada izlaze na ulicu.

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

3 Komentara

  • “Naime, radnici JKSP-a već uveliko rade na skoro svim lokacijama u gradu”, pa koje su to lokacije kada je cela ulica vase albanca okovana ledom, nemoze se ni pesaka kamoli kolima! kada ovako odrzavaju jednu od glavnih ulica mogu zamisliti kakve su ostale i gde mi bacamo novac od registracija!!!

    • Pre neki dan je u TOTALNOJ BLOKADI bio ni manje ni vise nego AUTO PUT kroz Vojvodinu!!!! Ali nisu znali da si ti platio registraciju, inace to nikako ne bi smeli da dozvole. A inace ispred svoje zgrade, ili ispred svoje kuce, ili trotoar ispred svog objekta si ocistio od snega, za primer svima nama… Ma da sigurno…

  • nemoj da lazete ljude da odrzavaju ulice,pocev od hadziceve pa caletova pa vase albanca i sve pripadajuce ulice nisu posipane

Komentar

Your email address will not be published.