Search
Close this search box.
Uvek uz svoj narod!
Broj pregleda

MEĐUNARODNI DAN VATROGASACA: Miletić uputio jaku poruku vatrogascima-spasiocima

Podeli sa prijateljima:

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke, Milija Miletić, uputio je iskrenu čestitku i jaku poruku povodom Međunarodnog dana vatrogasaca, koji se obeležava 4. maja.

Vatrogasci na terenu, foto: M.M.
Vatrogasci na terenu, foto: M.M.

U svojoj čestitki, Miletić je istakao hrabrost i požrtvovanost svrljiških vatrogasaca, kao i svih drugih pripadnika ovog sektora širom zemlje. On je naglasio da su vatrogasci-spasioci pokazali izuzetnu odgovornost prema zajednici, budući da su bili angažovani u skoro svim teškim situacijama, kako tokom jučerašnjeg dana, tako i tokom prethodnih meseci i godina, radeći zajedno sa ostalim službama.

Miletić je istakao da su vatrogasci-spasioci uvek tu za svoje ljude, ali da uzajamno i građani i opštinska vlast podržava sve u ovom sekotru. 

Vatrogasno-spasilačka jedinica Svrljig, foto: M.M.
Vatrogasno-spasilačka jedinica Svrljig, foto: M.M.

MILETIĆ ZATRAŽIO POMOĆ VLADE, GRAĐANI MOGU DA OČEKUJU VEOMA BRZO ODGOVOR I PODRŠKU! 

Miletić je takođe informisao građane da je već stupio u kontakt sa najvišim predstavnicima Vlade Republike Srbije kako bi se na svaki mogući način, a pre svega u nadoknadi štete, pomoglo oštećenim građanima u Svrljigu, koji su pretrpeli štetu usled nedavnih poplava.

Ova inicijativa pokazuje posvećenost i brigu lokalnih lidera o dobrobiti svojih sugrađana, težeci brzom i efikasnom rešavanju problema i pružanju pomoći u hitnim situacijama.

Međunarodni dan vatrogasaca, koji se obeležava 4. maja svake godine, posvećen je hrabrim muškarcima i ženama koji rade u vatrogasnim službama širom sveta. Ovo je prilika da se istakne njihova neizmerna hrabrost, požrtvovanost i posvećenost u zaštiti života i imovine ljudi, kao i da se podigne svest o važnosti njihove uloge u zajednici.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politički život

ŠTAND SRPSKE NAPREDNE STRANKE SVRLJIG

Info

Svrljižanin novi rektor Univerziteta u Nišu

Tirana

Miletić učestvovao na 63. sednici Parlamentarne skupštine Crnomorske ekonomske saradnje

Izbori 2024

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Proglašena lista ,MI SNAGA NARODA, PROF. DR BRANIMIR NESTOROVIĆ – SVRLJIG”

Odlična vest!

Vrtić u Drajincu dobio odlične uslove za boravak dece (FOTO+VIDEO)

Slava

Srećna slava Poljobranija, obeležen Sveti Atanasije Veliki u Plužini

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano