Search
Close this search box.
Većinom glasova
Broj pregleda

Jovan Đorđević izabran za direktora JKSP-a na četiri godine

Podeli sa prijateljima:

Iz v.d. statusa direktora svrljiškog komunalca juče je odlukom 24 odbornika Jovanu Đorđeviću produžen mandat na četiri godine, ali ovog puta u statusu direktora.

Direktor Jovan Đorđević, foto: Marko Miladinović
Direktor Jovan Đorđević, foto: Marko Miladinović

Naime, na konkursu za direktora ovog preduzeća javilo sve dva kandidata – Jovan Đorđević (aktuelni v.d. direktor u tom trenutku) i bivši direktor JKSP-a Igor Davidović.

Kako je Dragan Milošević, predsednik komisije za imenovanje direktora, obavestio odbornike – oba kandidata imala su gotovo jednake šanse da budu izabrani, ali je na kraju presudilo bodovanje Nacionalne službe za zapošljavanje, gde je kandidat Jovan Đorđević bio bolje ocenjen.

Takvu odluku podržalo je i 24 odbornika koji su glasali za imenovanje Jovana Đorđevića na mesto direktora JKSP-a. Nije bilo uzdržanih ni protiv.

Novoizabranom direktoru JKSP ,,Svrljig” Svrljig čestitao je odbornik i narodni poslanik Milija Miletić, govoreći o kvalitetima izabranog direktora i njegovom zalaganju u tom preduzeću.

Miletić je istakao da je i drugi kandidat kao direktor bio produktivan, te dodao da bi u slučaju da je on izabran JKSP ,,Svrljig” bio finansijski oštećen jer drugi kandidat nije iz redova zapošljenih, pa bi to bilo bukvalno još jedno novo radno mesto sa direktorskom platom.

Jedan komentar

NAJNOVIJE NA PORTALU

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

Ul. Ljubovačka

Prekid vodosnabdevanja

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano