Broj pregleda

Pogledajte šta su zatekli radnici JKSP-a u gradskom parku

Terenske radnike komunalnog preduzeća iznenadio je jučerašnji prizor u gradskom parku. Letele su kese pune smeća na sve strane iz prevrnutih kontejnera.

Park Svrljig

Mesto gde svakodnevno roditelji izvode svoje mališane u šetnju, postalo je prava ‚‚noćna mora‚‚ za sve koji su prolazili ili su se zatekli u blizini . Smeće na sve strane i prevrnte kante, slika koja je obeležila jučerašnji dan u gradskom parku koji bi po svemu sureći trebao biti ‚‚Srce grada‚‚.

iz kontejnera

Iz Javnog komunalnog preduzeća kažu da ne znaju razlog zbog čega bi neko ovako nešto učinio.

Predpostavljamo da su to oni isti vandali koji su lomili klupe i kante u parku,  ko bi drugi to mogao da učini, kaže Davidović i dodaje da nadležni organi treba da povedu više računa o ovakvom nasilničkom ponašanju pojedinih sugrađana, rekao je direktor JKSP-a, Igor Davidović.

PARK

JKSP je svoj deo posla obavio, očišćeno je oko parka, kontejneri i kante vraćeni su na svoja mesta. Sada ostaje samo da se pažnja nadležnih usmeri na očuvanju javnog reda i  mira, pogotovo u večernjim satima.

Inače početkom septembra meseca isčupane su klupe , a dan posle polomljene su ljuljaške i kante.

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

9 Komentara

 • Bruka !!!

 • Bruka je ovo za komunalno preduzece i nenormalni narod koji baca smece u kontejneru u kojem nema mesta.U ulici prvomajskoj je situacija jos gora ali niko jos to nije zabelezio i objavio.Svi mi koji zivimo u Prvomajskoj cemo prestati da placamo izvoz smeca jer ga i ne izvoze!Komunalni inspektor bi trebao da pise prijave za ovakav nered pa bi vremenom svi dobro razmislili gde ce da bace svoje djubre.

  • A gde da ga baci? Моzda u Timok? Ili da ga cuva u stanu, dok se ne usmrdi.

 • auuu , ajde ljudi , kese u sake i da ovo pokupimo !!!

 • A sta mislite, odakle ovo djubre!? Od raznih alkoholicarskih grupa po parku i onoj jadnoj trafici, mestu za alkoholicare i razne druge propalice! Policija neka reaguje uvece, i neka privodi sve po parku i ostalim zabitima a ne da pije pivo ispred prodavnica.

 • Djubre prosulo djubre

 • Pa kad ne prazne redovno kontejnere…

 • Uduzenje gradjana ETNOS i EKO RENDzERI jos jednom apeluju na sve one kojima je stalo da nas grad bude lep i cist da najzad pronadju nacin kako bi stali na put ovom divljanju .
  Molimo sugradjane iz okolnih zgrada oko parka da slobodno pozovu policiju cim primete neko vandalsko ponasanje.Policija je duzna da reaguje i zastiti svako javno dobro u gradu.
  Upucujemo i apel policiji i komunalnom inspektoru da PRONADjU one koji ovo rade i kaznite ih za primer.

 • Једино решенје је поставлјанје камера у парку и тако открити починиоце, новчана казна је комплетна реконструкција парка. За следећи прекршај применити исту казну без обзира дали је штета 1000 или 10000 дин.

Komentar

Your email address will not be published.