Broj pregleda

Počinju radničko-sportski susreti

Radničko-sportski susreti Saveza samostalnih sindikata Srbije, održaće se po šesti put u periodu od 10. do 14.oktobra u Sokobanji. Svrljig će se predstaviti u šahu, stonom tenisu, kuglanju i u drugim sportovima.

radnicke sportske igre 2012

Za ovogodišnje takmičenje prijavilo se  preko 7oo učesnika iz  granskih sindikata, gradskih, opštinskih veća i povereništava. Povereništvo Saveza samostalnih sindikata Svrljiga predstavljaće šahisti, stonoteniseri i kuglaši.

Takmičenja  u ženskoj i muškoj konkurenciji odrzaće se u 21. sportskoj disciplini.

Osnovni cilj ove tradicionalne  manifestacije  je okupljanje radnika, razvijanje  fizičke kulture i rekreacije, međusobno upoznavnaje i zbližavanje učesnika  susreta. U tome  će svakako pomoći i prijatan ambijent Sokobanje, čiji će mir i zelenilo  pozitivno uticati na takmičare.

 Završni čin, podela nagrada i priznanja  i  svečana večera svih učesnika biće u subotu 13.oktobra  u hotelu „Zdravljak“ u Sokobanji.

VREMEPLOV:
Svrljižani na radničkim sportskim igrama 1975.godine

rsi 1975
Radničke sportske igre u Vrnjačkoj Banji od 24. do 26.10.1975. god.

Svrljižani su učestvovali i pre mnogo godina na radničkim sportskim igrama. Naime, od 24 do 26. oktobra.1975.godine održane su u Vrnjačkoj Banji. Takmičili su se radnici organa uprave i ekipa iz Svrljiga. S leva na desno stoje : Žika Simić, Milenko Petrović – Šoče, Krstić Branko, Ljuba Nedeljković, Hranislav Radojković, Branko Aleksić, Milan Božović i Mašan Jovanović.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Komentar

Your email address will not be published.