Search
Close this search box.
Broj pregleda

Još jedan neuspeh fudbalera

Podeli sa prijateljima:

Pred oko 200 navijača i ljubitelja fudbala, FK Svrljig nije uspeo da trijumfuje na domaćem terenu. Svrljižani su zabeležili još jedan poraz, ovog puta od iskusnih momaka iz Aleksinačkih rudnika. 

Fk Svrljig

U šestom kolu ‚‚Niške zone‚‚ FK Svrljig poražen je rezultatom 1:0 od ekipe Rudar Alpos.

Aleksinčani su poveli u 26′ minutu 1:0  golom Bojovića i taj rezultat sačuvali do kraja meča.  Domaći fudbaleri svoje prilike koje su stvarali preko iskusnog Mladenovića u 33′ i 74′ minutu nisu iskoristili, tako da gosti, pogotkom najboljeg igrača susreta mogu biti zadovoljni krajnjim rezultatom ali i trenutnim plasmanom u ligi.

Svrljižani su posle šest kola zabeležili samo jednu pobedu, jedan remi a čak četiri puta su poraženi, ishod toga je 14. mesto na tabeli zone. Sledeći meč ih očekuje u nedelju sa ekipom ‚‚Zaplanjac‚‚ na gostujućem terenu u Gadžinom Hanu.

 

6 Komentara

  1. Ne verujem da uprava i dalje cuti i ne iznosi u javnost sta je problem u klubu.Nisu nasli za shodno da bar obrazloze ako vec ne zele da daju ostavke.Sramota za grad i klub i ovu prevarenu decu.Rekli su na pocetku sezone igrace nasa deca a u timu jedva dva svrljizana.Bruka

  2. Pustili bi oni našu decu al ih nemaju.Navikli da peru pare preko niške dece koju plaćaju od 200-300 evrića pa ima i za njih.Onaj iz tike Prekonogu je uvek tamo kad ima para a kad je nema nema ni njega. Sramota za grad i opstinu.

  3. U ovaj klub treba da udje pod hitno upravni i finansijski inspektor a bilo bi dobro i kriminalistički inspektor MUP. prvo što bi se utvrdilo je, gde su utrošena 5 miliona dinara u prethodnoj godini i do sada 4 miliona u ovoj godini sa mogućnošću još neko milionče. kakav je ugovor o hranarini, potrošnju goriva, prevoza i stimulisanja igrača te nagrade za postignute rezultate. Koliko daje Direkcija i kako se peru pare preko kluba.
    Kad je bila zadnj put Skupština i kako su se birali jedni te isti. Kazu da je glavni neki Boza, Bora i Dobrivoj sve fudbalski antitalenti koji neznaju ni kako izgleda fudbal. Sramota velika za opštinu. gde su Ratko, Miško, Šiša, Zvonko, Nena…

  4. Nista se ne menja samo gube. Evo u nedelju ih očekuje još jedna petarda u G.Han. Ako tandem BB ne odreći kesu i kupi tri zlatna bodica.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano