Broj pregleda

Zvanična strana Crkve na fejsbuku

Svrljiška Crkva Sveti Car Konstantin i Carica Jelena, 12.septembra 2012.godine, dobila svoju zvaničnu stranu na fejsbuku.

Svrljig crkva

Svrljiška Crkva nema internet prezentaciju, ali trenutno je aktivirana stranica na sajtu fejsbuka. Na  stranici  možete pronaći pregršt korisnih i poučnih stvari ali i informacija. Takođe možete upoznati istoriju Crkve kao i istoriju kroz fotografije i opise. Trenutno, ovoj stranici pridružilo se nešto više od 120 ljudi.

Potpuno je prirodno da Crkva postoji i na Internetu, jer se veliki broj vernika upravo tako informiše o aktuelnim događajima, što je za Rts potvrdila informativna služba SPC, 2010.godine.

Populаrnsot socijаlnih mrežа i blogovа sаstoji se u mogućnosti komunikаcije. Blogovi pružаju mogućnost dа se rаzgovаrа i sаslušа, dok internet resursi prethodne generаcije u koje spаdа većinа internet-sаjtа omogućаvаju sаmo dа se govori.

Iskreno se nadamo da će Crkva u bližoj budućnosti dobiti i svoju zvaničnu internet prezentaciju na jedinsvtvenom internet domenu i na taj način prezentovati sve svoje lepote od vajkada do dana današnjeg.

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Komentar

Your email address will not be published.