Broj pregleda

Razvoj lovnog turizma u svrljiškoj opštini

Narodni poslanik Milija Miletić danas se sastao sa novoizabranim predsednikom Lovačkog saveza Srbije Bratislavom Ćirkovićem kako bi razgovarao na temu razvoja lovstva i lovnog turizma u svrljiškoj opštini. 

lovacki savez saradnja
Narodni poslanik Milija Miletić i predsednik Lovačkog saveza Srbije Bratislav Ćirković

Naime, Miletić je danas sa Ćirkovićem razgovarao o saradnji Opštine Svrljig i Saveza na svim nivoima, prvenstveno u pogledu razvoja i zažtite poljoprivrednih proizvoda i životne sredine od širenja zaraznih bolesti i sl. Miletić je takođe potencirao na razvoju lovstva i lovnog turizma koji je veoma bitan za opštinu Svrljig koja ga godinama razvija, a na osnovu toga svake lovne sezone dolaze brojni lovci iz inostranstva te posećuju svrljiška lovišta.

Narodni poslanik Miletić insistirao je da se i Savez i lovačko udruženje na teritoriji opštine, kada zatreba, uključi u svim vanrednim situacijama poput onih koje su u ranijim periodima zadesile Svrljig, misleći se na požare, poplave, velike snežne nanose i sl.

Svrljig je opština koja ima prirodne resurse i krenuli smo da ih koristimo u pravom smeru. Za našu opštinu čuli su mnogi, a svakodnevno radimo na njenoj promociji. Važimo za ekološki čistu i zdravu opštinu, što je veliki plus kada je u pitanju lovstvo, poručio je Miletić.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *