HELIKOPTER GASI POŽAR NA SVRLJIŠKIM PLANINAMA

Ukupan broj pregleda:

Narodni poslanik Milija Miletić juče je zatražio da se u gašenju požara uključi veći broj vatrogasaca, ali i da MUP Srbije pošalje helikopter koji će olakšati vatrogasnim jedinicama lokalizovanje požara na terenu. 

pomoc 1

Veliki broj vatrogasaca i dalje pokušava da lokalizuje požar koji je zahvatio ogromnu površinu niskog rastinja i šume na obroncima Svrljiških planina.

Trenutno bukti iznad Gulijana i Crnoljevice, dok su juče vatrogasci zaustavili širenje vatrene stihije iznad sela Lozan i Periš.

Akcija helikoptera, foto: Redakcija
Akcija helikoptera, foto: Redakcija

Specijalizovani helikopter MUP-a Srbije poleteo je danas popodne na ponovni zahtev narodnog poslanika Milije Miletića koji je upozorio Narodnu Skupštinu Republike Srbije o problemu sa kojima se susreće Opština Svrljig.

Inače, pored niskog rastinja i šiblja na obroncima Svrljiških planina trenutno gori i bukova šuma.

Stanovništvo i stoka nisu ugroženi požarom.

4 Responses

  1. Svaka čast Miliji za trud. Ali Svljigu treba da se izbori za još jednog narodnog poslanika, koji je zadužen za dovođenje firmi i zapošljavanje.

    8
    3
  2. NAPADATE ČOVEKA KOJI JE VIŠE DOBRO DONEO NEGO ŠTO JE ODNEO. ON JE CAR A VI GA MRZITE BITE RADITEMU ŠTA HOĆETE. mi stariji znamo kakva se vlast smenjivala ovde i td…..!

    4
    11

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *