Search
Close this search box.
POKLON MLADIMA
Broj pregleda

Koncert Đorđa Davida u Svrljigu

Podeli sa prijateljima:

U subotu, 13. februara, u 22 časa u okviru obeležavanja ”Dana državnosti”, ”Dana vinogradara” i ”Dana zaljubljenih” Centar za turizam, kulturu i sport Svrljig organizuje koncert Đorđa Davida i grupe ”Death Saw”.

Foto/ Svrljiške novine
Foto/ Svrljiške novine

S obzirom da nije bilo organizovanih proslava novogodišnjih i božićnih praznika, osetili smo potrebu da se svojim mlađim sugrađanima odužimo organizacijom jednog ovakvog koncerta. Za sve posetioce ulaz će biti besplatan, rekao je direktor Centra za turizam, kulturu i sport Zoran Gavrilović i dodao da se još uvek razmatraju mogućnosti da u toku večeri nastupe i neafirmisane muzičke grupe i sastavi iz Svrljiga i regiona.

Inače, koncert će biti održan u diskoteci ”Melodi”.

Đorđe Nikolić poznat pod umetničkim imenom Đorđe David je srpski muzičar i glumac.

Đorđe David je bio član grupe Generacija 5, Gang, Fuzzbox i Death saw i solo izvođač. Glumio je u nekoliko filmova, televizijskih serija i pozorišnih predstava. Na pozorišnim festivalima je osvojio nekoliko nagrada.

13. februar 2016. godine
22h
ULAZ SLOBODAN

3 Komentara

  1. Pitao sam se kada će opštinska uprava, tj. nadležni Centar da se okrene mladima i pruži im neki vid pažnje. Žalosno je što od Božićnog festivala nije toj grupaciji pružena adekvatna pažnja pa se evo sa ovim angažmanom Centra nešta i promeni. Bilo bi dobro da se Centat malo više poveže sa starešinstvom hrama Svetih Cara Konstantina i carice Jelene pa za Svetog Trifuna, vinogradarima ali i mladima koji su kao mlada vinova loza, lako lomljivi, pruži sadržaje koji su višestruko poželjni u tom dobu života. Npr. gde su zajedničke aktivnosti na promociji hora pri pomenutom hramu, baš za praznike koji se na medjunarodnom nivou posmatrano, vezuju za najtananiji deo detinje duše – emocije i zaljubljenost. Ovo moje istupanje je poziv na malo osećajniji nastup čelnika Centra ka osećajnosti mladih Svrljižana. Živeo Svrljig!!!.

  2. Drago mi je što vidim da je Kulturni centar priredio jedno iznenađenje za sve Svrljižane,pogotovu one koji vole dobar zvuk i melodiju. Djordje David je izvrstan pevač i nadam se lepom koncertu. I veliko hvala što je za sve posetioce ulaz besplatan.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Izbori 2024

Ujedinjena seljačka stranka predala listu – ZNAMO SE – MILIJA MILETIĆ!

Zona Centar

FUDBAL: Iskusni Ilijić i Prokić doneli velika tri boda Svrljigu!

Izbori 2024

MILETIĆ: Izborna trka je krenula, očekujemo ubedljivu pobedu! (VIDEO)

Politika

LOKALNI IZBORI: Obaveštenje o izlaganju na uvid dela jedinstvenog biračkog spiska

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano