POKLON MLADIMA
Broj pregleda

Koncert Đorđa Davida u Svrljigu

U subotu, 13. februara, u 22 časa u okviru obeležavanja ”Dana državnosti”, ”Dana vinogradara” i ”Dana zaljubljenih” Centar za turizam, kulturu i sport Svrljig organizuje koncert Đorđa Davida i grupe ”Death Saw”.

Foto/ Svrljiške novine
Foto/ Svrljiške novine

S obzirom da nije bilo organizovanih proslava novogodišnjih i božićnih praznika, osetili smo potrebu da se svojim mlađim sugrađanima odužimo organizacijom jednog ovakvog koncerta. Za sve posetioce ulaz će biti besplatan, rekao je direktor Centra za turizam, kulturu i sport Zoran Gavrilović i dodao da se još uvek razmatraju mogućnosti da u toku večeri nastupe i neafirmisane muzičke grupe i sastavi iz Svrljiga i regiona.

Inače, koncert će biti održan u diskoteci ”Melodi”.

Đorđe Nikolić poznat pod umetničkim imenom Đorđe David je srpski muzičar i glumac.

Đorđe David je bio član grupe Generacija 5, Gang, Fuzzbox i Death saw i solo izvođač. Glumio je u nekoliko filmova, televizijskih serija i pozorišnih predstava. Na pozorišnim festivalima je osvojio nekoliko nagrada.

13. februar 2016. godine
22h
ULAZ SLOBODAN

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

3 Komentara

  • Pitao sam se kada će opštinska uprava, tj. nadležni Centar da se okrene mladima i pruži im neki vid pažnje. Žalosno je što od Božićnog festivala nije toj grupaciji pružena adekvatna pažnja pa se evo sa ovim angažmanom Centra nešta i promeni. Bilo bi dobro da se Centat malo više poveže sa starešinstvom hrama Svetih Cara Konstantina i carice Jelene pa za Svetog Trifuna, vinogradarima ali i mladima koji su kao mlada vinova loza, lako lomljivi, pruži sadržaje koji su višestruko poželjni u tom dobu života. Npr. gde su zajedničke aktivnosti na promociji hora pri pomenutom hramu, baš za praznike koji se na medjunarodnom nivou posmatrano, vezuju za najtananiji deo detinje duše – emocije i zaljubljenost. Ovo moje istupanje je poziv na malo osećajniji nastup čelnika Centra ka osećajnosti mladih Svrljižana. Živeo Svrljig!!!.

  • Drago mi je što vidim da je Kulturni centar priredio jedno iznenađenje za sve Svrljižane,pogotovu one koji vole dobar zvuk i melodiju. Djordje David je izvrstan pevač i nadam se lepom koncertu. I veliko hvala što je za sve posetioce ulaz besplatan.

  • Da bre, narocito na pozorisni festivali, ha, ha, ha, da umres od smeske, ko je bre ovaj indijanac i majka ga zaboravila

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *