Search
Close this search box.
POKLON MLADIMA
Broj pregleda

Koncert Đorđa Davida u Svrljigu

Podeli sa prijateljima:

U subotu, 13. februara, u 22 časa u okviru obeležavanja ”Dana državnosti”, ”Dana vinogradara” i ”Dana zaljubljenih” Centar za turizam, kulturu i sport Svrljig organizuje koncert Đorđa Davida i grupe ”Death Saw”.

Foto/ Svrljiške novine
Foto/ Svrljiške novine

S obzirom da nije bilo organizovanih proslava novogodišnjih i božićnih praznika, osetili smo potrebu da se svojim mlađim sugrađanima odužimo organizacijom jednog ovakvog koncerta. Za sve posetioce ulaz će biti besplatan, rekao je direktor Centra za turizam, kulturu i sport Zoran Gavrilović i dodao da se još uvek razmatraju mogućnosti da u toku večeri nastupe i neafirmisane muzičke grupe i sastavi iz Svrljiga i regiona.

Inače, koncert će biti održan u diskoteci ”Melodi”.

Đorđe Nikolić poznat pod umetničkim imenom Đorđe David je srpski muzičar i glumac.

Đorđe David je bio član grupe Generacija 5, Gang, Fuzzbox i Death saw i solo izvođač. Glumio je u nekoliko filmova, televizijskih serija i pozorišnih predstava. Na pozorišnim festivalima je osvojio nekoliko nagrada.

13. februar 2016. godine
22h
ULAZ SLOBODAN

3 Komentara

  1. Pitao sam se kada će opštinska uprava, tj. nadležni Centar da se okrene mladima i pruži im neki vid pažnje. Žalosno je što od Božićnog festivala nije toj grupaciji pružena adekvatna pažnja pa se evo sa ovim angažmanom Centra nešta i promeni. Bilo bi dobro da se Centat malo više poveže sa starešinstvom hrama Svetih Cara Konstantina i carice Jelene pa za Svetog Trifuna, vinogradarima ali i mladima koji su kao mlada vinova loza, lako lomljivi, pruži sadržaje koji su višestruko poželjni u tom dobu života. Npr. gde su zajedničke aktivnosti na promociji hora pri pomenutom hramu, baš za praznike koji se na medjunarodnom nivou posmatrano, vezuju za najtananiji deo detinje duše – emocije i zaljubljenost. Ovo moje istupanje je poziv na malo osećajniji nastup čelnika Centra ka osećajnosti mladih Svrljižana. Živeo Svrljig!!!.

  2. Drago mi je što vidim da je Kulturni centar priredio jedno iznenađenje za sve Svrljižane,pogotovu one koji vole dobar zvuk i melodiju. Djordje David je izvrstan pevač i nadam se lepom koncertu. I veliko hvala što je za sve posetioce ulaz besplatan.

NAJNOVIJE NA PORTALU

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

Ul. Ljubovačka

Prekid vodosnabdevanja

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano