PREVIŠE, ILI?

Vlada Srbije drastično smanjila dnevnice

Broj pregleda

229918_dinar03_fVlada Srbije usvojila je danas Uredbu kojom su državnim službenicima i nameštenicima smanjene dnevnice za službena putovanja u zemlji sa dosadašnjih 2.556 na 150 dinara, dok su devizne dnevnice sa 65 evra smanjene na 15 evra.

Uredba o izmenama i dopunama Uredbe o naknadi troškova i otpremnini državnih službenika i nameštenika, doneta je s ciljem da se smanje troškovi i ostvare značajne uštede u budžetu, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Vlada je donela i Zaključak o usvajanju teksta Memoranduma o ekonomskoj i fiskalnoj politici i tehničkog Memoranduma o razumevanju u okviru koga je usvojen pozitivan, revidiran stav i mere ekonomske politike dogovorene sa Međunarodnim monetarnim fondom, za period 2015-2017. godine, navedeno je u saopštenju.

(Izvor: Alo)

Pročitajte i

Ana Brnabić, RTS

Ambiciozni planovi Vlade za jug Srbije

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić je naglasila da Vlada ima ambiciozne planove za jug Srbije, jer se završavaju koridori na kojima se decenijama radi, kao što je koridor

Zastava Srbije, Srbija, foto: Svrljiške novine

Nove mere za vikend, 26. i 27. decembra

Na današnjoj sednici Vlada Srbije usvojila je izmenjenu Uredbu o sprečavanju i suzbijanju zarazne bolesti COVID-19, koja se odnosi na predstojeći vikend, 26. i 27.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *