Search
Close this search box.
PREMIJER VUČIĆ BLIZU ODLUKE
Broj pregleda

Šanse za vanredne izbore 99%!

Podeli sa prijateljima:

Predsednik Vlade na korak od njenog raspuštanja jer mu je dosta svakodnevnih lažnih optužbi i besmislenih afera Vučić: Neću da budem isti kao lopovi koji su upravljali ovom zemljom!

premijer

Premijer Aleksandar Vučić saopštiće najkasnije u petak 16. oktobra konačnu odluku o sudbini svoje vlade, još jednom nam je juče potvrđeno u Nemanjinoj 11.

Nismo isti
Neću da budem isti kao lopovi koji su upravljali ovom zemljom
Aleksandar Vučić

Kako sada stvari stoje, vanredni izbori su praktično gotova stvar. Trebalo bi baš neko čudo da se desi, pa da izbora ne bude. Šanse da bude vanrednih parlamentarnih izbora trenutno su 99 odsto – rekao nam je juče jedan od Vučićević bliskih saradnika.

Samo da ispratim Hana…

Kako objašnjava naš izvor, Vučić je na korak od odluke o izborima pre svega zbog “atmosfere haosa koja se svakodnevno pravi u Srbiji”:

Premijeru je dojadilo da svakog dana sluša lavine lažnih optužbi i besmislice. On je odlučan da proveri volju naroda.

PREMIJER VUČIĆ OTVORENO: Smetam lopovima, ali se ne plašim za život!

Sam Vučić juče je rekao da će 15. oktobra s ponosom dočekati komesara Evropske unije za proširenje Johanesa Hana, koji u Beograd donosi izveštaj o napretku Srbije, i da će se posle toga izjasniti o izborima.

Nasuprot lažima i intrigama, uspesi Vlade su potkrepljeni konkretnim podacima i rezultatima, njih niko ne može dovesti u pitanje. Evo, ostavite mi jedan dan više da ispratim Hana i onda ću se 16. oktobra izjasniti o sudbini Vlade i vanrednim izborima – rekao je Vučić na otvaranju novog proizvodnog pogona “Bambija” u Požarevcu. On je naglasio da će “u drugi petak” objasniti i sve trikove koji se koriste u napadima na njegov kabinet:

VUČIĆ: Ispitaćemo i ko je prisluškivao i ko je koga reketirao!

Obavestiću narod o svim trikovima, počevši od tobože hiljada mrtvih u Obrenovcu, tvrdnje da su ministri i novinari čekali helikopter iz Novog Pazara na aerodromu, preko prisluškivanja, pa do napisa da sam oslobodio novinarku RTS Petru Cvejić jer sam, kao, u vezi s njom iako tu ženu nikada u životu nisam video. Toliko sam se laži, intriga i besmislica naslušao da je to strašno… Evo, ja idem na detektor, a oni koji lansiraju afere se kriju na Tajlandu, pa će sad valjda na Zanzibar, u Kanadu, Argentinu…

Pametnom dosta

Premijer je poručio i da neće dozvoliti da montirana priča o navodnom prisluškivanju lidera DS Bojana Pajtića prođe tek tako.

Ispitaćemo sve, i ko je prisluškivao i ko je koga reketirao. Neću da budem isti kao lopovi koji su upravljali ovom zemljom! Nikome neću dati da mi kalja obraz i da kaže da sam nepošten i da sam nešto uzeo! Svi koji su me optuživali za prisluškivanje i reketiranje pobegli su od poligrafa, a svi koji su optuženi žele da idu na poligraf. I to valjda nešto govori – zaključio je premijer.

VUČIĆ: O 5. oktobru će suditi istorija!

Predsednik Vlade je juče ocenio i da je Peti oktobar doneo i dobre i loše stvari i da sud o njemu treba ostaviti istoriji:
– Dobro je to otvaranje prema svetu, ali imate i prilično lopovsku, pljačkašku privatizaciju, posle koje je usledila i tajkunizacija Srbije – konstatovao je Vučić, koji se u Požarevcu juče srdačno pozdravio s poznatim “otporašem” Momčilom Veljkovićem.

(Izvor: Informer)

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano