Search
Close this search box.
SMEH DO SUZA
Broj pregleda

JUG: Živo tele provozao u “jugiću”

Podeli sa prijateljima:

Jednu od najpopularnijih modernih zagonetki – kako smestiti slona u “fiću” – polovično je rešio Leskovčanin koji je u svoj „jugo“ smestio živo tele i provozao ga centrom grada.

tele

Drugi učesnici u saobraćaju su ga slikali i postavili fotografiju na Instagram uz poruku: „Nije šala, june ubačeno u jugo“, na šta je usledilo brdo šaljivih komentara.

Ljudima koji se bave zaštitom prava životinja ova pojava nije nimalo smešna i ističu da vozač treba da snosi posledice zbog mučenja mladunčeta.

Dugogodišnji borkinja za prava životinja Marija Petković kaže da će protiv vlasnika vozila podneti krivičnu prijavu policiji i obavestiti o svemu veterinarsku inspekciju.

– To jadno telo oseća i bol i tugu. Bilo koja namera vozača da je bila – da li ga je kupio, vozio na klanicu ili slično – trebalo je da obezbedi prevoz prikladan životinji – ističe ona.

Fotografija je snimljena u Bulevaru kralja Petra, preko puta Železničke stanice, a vozač se kretao iz pravca gradske stočne pijace.
U svakom slučaju, viceva o tome kako smestiti “žirafu u frižider” ili “slonče u lonče” ima na pretek, ali šali ovde nema mesta.

(Izvor: Blic)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Obaveštenje

MUP upozorio građane Srbije FOTO

Vlada Srbije

Roditeljski dodatak za prvo dete 380.161,59 dinara

Turizam

Dobro došli na kupališni kompleks ,,Bazeni Pastirište” u Svrljigu

Obaveštenje

Hemijsko suzbijanje ambrozije na teritoriji opštine Svrljig

Sport

Igralište u Prekonogi dobija tribine

Radovi na mreži

Bez vode Ulica Hadžićeva

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano