Search
Close this search box.
SMEH DO SUZA
Broj pregleda

JUG: Živo tele provozao u “jugiću”

Podeli sa prijateljima:

Jednu od najpopularnijih modernih zagonetki – kako smestiti slona u “fiću” – polovično je rešio Leskovčanin koji je u svoj „jugo“ smestio živo tele i provozao ga centrom grada.

tele

Drugi učesnici u saobraćaju su ga slikali i postavili fotografiju na Instagram uz poruku: „Nije šala, june ubačeno u jugo“, na šta je usledilo brdo šaljivih komentara.

Ljudima koji se bave zaštitom prava životinja ova pojava nije nimalo smešna i ističu da vozač treba da snosi posledice zbog mučenja mladunčeta.

Dugogodišnji borkinja za prava životinja Marija Petković kaže da će protiv vlasnika vozila podneti krivičnu prijavu policiji i obavestiti o svemu veterinarsku inspekciju.

– To jadno telo oseća i bol i tugu. Bilo koja namera vozača da je bila – da li ga je kupio, vozio na klanicu ili slično – trebalo je da obezbedi prevoz prikladan životinji – ističe ona.

Fotografija je snimljena u Bulevaru kralja Petra, preko puta Železničke stanice, a vozač se kretao iz pravca gradske stočne pijace.
U svakom slučaju, viceva o tome kako smestiti “žirafu u frižider” ili “slonče u lonče” ima na pretek, ali šali ovde nema mesta.

(Izvor: Blic)

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano