RADOVI

Uređenje putne mreže kroz Drajinac

Protekle nedelje počelo je uređenje putne infrastrukture kroz selo Drajinac, od seoske crkve do poslednje kuće u selu, prema starom knjaževačkom putu.

Put

Radovi na uređenju u dužini od 600 metara izvodi Javno komunalno stambeno preduzeće “Svrljig“, a sredstva za ovu namenu opredeljena su iz opštinskog budžeta.

Put

Trenutno se radi na posipanju rizle i grebanog asfalta, a u predhodnom periodu uređene su bankine, izvršen je iskop kanala i uređena je putna trasa od Svrljiga do Drajinca.

Sledeće godine planira se da se seoski put u izgradnji poveže sa starim knjaževačkim putem.

3 Komentar

  • pa ja ne mogu da verujem da na slikama nema neko od rukovodecih…davidovica, jelene, cumele…gde su oni, da im se nije nesto desilo?

    • Došlo se i do takve slike, g-dine Mladjo, pa možemo da sagledamo učinak ovih naših komunalaca. Medjutim, nije mi jasno kako sada da čelnika Centra za turizam, kulturu i sport uposlimo da te puteve veže sa turistima, kulturnim stvaraocima i sportistima svih generacija, pa poveća kvalitet života u Draincu i drugim mestima gde su komunalci odradili svoje. Imate li Vi neki dobar predlog????.

  • Nema ih jer pakuju svari odlaze s vlasti

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *