KOŠARKA
Broj pregleda

KK ”Svrljig” novi uspesi

Prošlog vikenda na košarkaškim terenima nastupale su pionirke, mlađe pionirke i dečaci u mini basketu. Pogledajte ostvarene rezultate.

Kosarkasice

Devojčice rođene 2000. godine, pionirke, poražene su od KK ”Rtanj” iz Boljevca rezultatom 53:41. One će u narednom kolu koje se igra 14. novembra u 19,30 h dočekati knjaževačku ekipu KK ”Knjaževac”.

Mlađe pionirke KK ”Svrljig”, rođene 2002. godine, savladale su ekipu ”Hajduk Veljko” rezultatom 39:38.

U dramatičnoj završnici smo došli do važne pobede koja nas drži na deobi prvog mesta sa ekipom iz Bora. Ujedno to nam je i cilj da budemo u samom vrhu kako bih mogli da steknemo pravo da se takmičimo u narednoj sezoni u kvalitnijoj košarkaškoj ligi Srbij, što bi bio preveliki uspeh za devojke kao i za naš Klub i grad, poručio je trener Radivojević.

U daljem toku takmičenja mlađe pionirke rođene 2004. godine poražene su u Knjaževcu, KK ”Knjaževac” –  KK ”Svrljig” 59:30.

Mlađe pionirke poražene su i od ekipe KK ”Mladost Vesna” iz Bele Palanke rezultatom 54:27.

U ovom takmičenju nastupamo sa mlađim devojčicama koje igraju protiv starijih devojčica koje su rođene 2002. i 2003. godine. Ovde nam rezultat nije presudan, već nastupanjem na utakmicama naša deca sazrevaju i stiču takmičarski duh, usavršavaju se i stasaju u sportiste, kaže Igor Radivojević.

Ostali rezultati svrljiških košarkaša i košarkašica:

DEČACI/ Mini basket dečaci rođeni 2004. godine

KK ”Mladost” Zaječar – KK ”Svrljig” 54:21;

KK ”Svrljig” – KK ”Zlatara Majdanpek” 60:22.

DEVOJČICE/ mlađe pionirke devojčice rođene 2002. godine

KK ”Bor” – KK ”Svrljig” 27:36

– mlađe pionirke devojčice rođene 2004. godine
KK ”Svrljig” – KK ”Knjaževac” 23:48

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

2 Komentara

  • Ovoj svrljiškoj deci treba pružiti podršku a ne zaboraviti i njihovog trenera Igora. To su naša deca i neka se kroz ovakve utakmice bore za svoje mesto u regionalnoj ligi, a sa druge strane neka se grade u ličnosti koje će moći da se nose sa izazovima svakodnevnog života kada dodju u one radno najproduktivnije godine života. Možda neko od ovih devojčica i dečaka dosegne najviše pozicije u košarci, ali to sve ide sa ovog nivoa, pa zato pružimo podršku našoj deci, jer svi su oni – šire gledano, sa pozicije ove zajednice- naša deca. Živeo Svrljig kroz ovu decu i njihove roditelje!!!!!.

  • Sve čestitke

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *