DOŠAO JE I TAJ DAN!
Broj pregleda

Svrljig lider na tabeli

FK ”Svrljig” današnjom pobedom u Kladovu nad ekipom ”Brodoremont” preuzeo lidersku poziciju na tabeli fudbalske zone ”Istok”.

pobeda-fk

Svrljižani su danas savladali domaćina ”Brodoremont” rezultatom 2:0. Golove za ”Svrljig” postigli su Cenić i Milojić.

Zadovoljan sam igrom fudbalera, ali ne znači da ćemo se sada opustiti. U subotu je novi meč, nova borba za nova tri boda, rekao je predsednik kluba Dejan Branković Šiša.

On je iskoristio priliku i pozvao sve ljubitelje fudbala i navijače da dođu u subotu, 11. oktobra, u 15 h i daju podršku plavcima iz Svrljiga.

Nakon ove pobede fudbaleri Svrljiga zauzeli su prvo mesto na tabeli fudbalske zone ”Istok” i imaju 18 bodova.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

2 Komentara

  • Svaka cast samo nastavite hrabro i borbeno i bodovi nece izostati,pozdrav!

  • Od početka ove fudbalske sezone maksimalno sam podržavao ove mladiće u plavim dresovima. Verovao sam da će uspeti i uspeh je tu, ali samo radom na terenu i golovima. Nadam se da i uprava FK Svrljig adekvatno uspesima samih fudbalera, nagradjuje ih i stimuliše da nastave sa dosadašnjim uspesima.
    Ovo je velika promocija opštine Svrljig i nadam se da opštinsko rukovodstvo prati ove rezultate FK Svrljig jer sportska promocija opštine može da se proširi i na turističku promociju, pa pozivam rukovodstvo Centra za turizam, kulturu i sport da sedne sa predsednicom Jelenom Trifunović i sagleda kako da se ovi uspesi fudbalera preliju i na turističku oblast. Povodom toga pridružujem se pozivu svim Svrljižanima, da dodju na sledeću utakmicu njihovog kluba nezavisno od afiniteta prema fudbalu. Neka to bude svesvrljiški sabor na Pastirištu, da se narod sabere oko svojih PLAVACA, a oni neka svom snagom i umenjem pokažu kako se igra za svoj klub i svoju opštinu. Živeo Svrljig!!!!.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *