Search
Close this search box.
RADNIČKE SPORTSKE IGRE
Broj pregleda

Počele RSI ”Svrljig 2014”

Podeli sa prijateljima:

Turnirom u malom fudbalu danas u 2o časova u balon sali počele su ovogodišnje RSI” Svrljig 2014″.

RSI

Turnir u malom fudbalu otvorio je poverenik SSS Svrljig Dobrivoje Stojanović.

Radničke igre su tradicija ovdašnjeg Sindikata i svih radnika Svrljiga. Igre u sebi nose takmičenje i druženje, istakao je Stanojević.

Inače, RSI ”Svrljig 2014” su trebale da se održe na SC ”Pastirište”, ali je lokacija promenjena zbog obilnih padavina, pa je još jednom opravdano postojanje i funkcija svrljiške Balon sale.

opstina

U prvoj utakmici turnira sastali su se prošlogodišnji pobednik turnira, ekipa ”Tref” sa ekipom ”Opština Svrljig”.

tref-formaggio

Zatim je usledila utakmica između radnika ”Min Div 1” i Osnovne škole.

Napominjemo da je u toku priprema za takmičenje ribolovaca, koje će biti održano 29. juna na Bovanskom jezeru.

ekipa-opstine

Ovogodišnje RSI “Svrljig 2014″, godine imaće i humanitarni karakter i sva prikupljena novčana sredstva od organizatora, učensika igara i gledalaca biće ulaćena na račun Vlade Srbije za poplavljena područja.

Za ovogodišnje radničko nadmetanje u malom fudbalu prijavilo se 8 ekipa: ”Tref – Formađo”, ”Osnovna škola”, ”Min Div 1”, ”Min Div – betonski pragovi”, ”Status – Pošta”, ”Niška mlekara”, ”Opština Svrljig” i ”JKSP -Kupidon”.

Jedan komentar

  1. Poštovani Dobrivoje Stojanoviću, obraćam Vam se kao povereniku SSSS, sa predlogom da razmislite o povezivanju vaših kolega – sindikalaca iz Svrljiga, sa sindikalcima iz bratskog grada iz Slovenije, ali i sa sindikalcima iz partnerskih gradova iz Italije i Nemačke. Za ove dve države zajedničko vam je i to što imaju jake sindikalne centrale pa imali bi šta medjusobno prenesete o radu i ostvarivanju ciljeva radnika u tim gradovima. Kada vidim kako ste lepo organizovali ove igre pozivam Vas da sa direktorom ZZ “Svrljižanka” Markom M. sednete i napravite predlog projekta a da se obratite za finansijsku pomoć centrali SSSS jer ona ima potporu u specijalizovanim donatorima koji se bave jačanjem sindikalnog organizovanja radnika. Imate mogućnosti da dobijete sredstva za edukaciju vaših članova, a mogla bi se i koja utakmica – medjunarodnog karaktera – odigrati posle dobrog učenja. Naravno, treba nešta i popiti i pojesti, pa bi bilo para od donatora i za to, ali mora da se sedne i odradi posao kako standardi zahtevaju. Sretne vam igre dragi sindikalci!!!!.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Signal

OBAVEŠTENJE: 6. marta redovna provera sistema za javno uzbunjivanje

Kanal džet

Vlada Japana donirala vrednu mašinu svrljiškom komunalcu

Sportski dani

ZONA CENTAR: Prvenstvo se nastavlja u subotu!

45. po redu

Opština Svrljig se predstavila na Sajmu turizma, u fokusu Niševac

Evo i sa koliko

Uspešnim projektima do bolje društvene klime! Evropska unija pomaže Svrljigu

VIDEO

FK Svrljig – OFK Knjaz 1:1 (0:0)

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano