Search
Close this search box.
PROJEKAT SREDNJOŠKOLACA
Broj pregleda

Prikazan film „Wonderland“

Podeli sa prijateljima:

U bioskopskoj sali Centra za kulturu danas je prikazan film – projekat srednjoškolaca „Wonderland“. Projekciju pratilo je tek tridasetak Svrljižana.

WONDERLAND

Projekciji koju je pratilo tridesetak Svrljižana prisustvovala je i predsednica opštine Svrljig, Jelena Trifunović, kao i predstavnici SŠ ”Dušan Trivunac Dragoš”.

filmRadnja filma odvija se u Srbiji, u Svrljigu. Grupa Amerikanaca budi se na njima nepoznatoj lokaciji i u Srbiji se susreće sa čudnim stvarima. Prilikom boravka u Svrljigu, Amerikanci upoznaju naše običaje, narav i kulturu. Film koji su režirarali srednjoškolci, na čelu profesorkom Engleskog jezika Jelenom Milenović i učenikom Srednje škole Stefanom Jovanoviće, traje punih 35 minuta.

Ulaz je naplaćivan u vidu dobrovoljnog priloga i sav prikupljen novac organizatori uplatiće ugroženima od poplava.

Jedan komentar

  1. Čestitka predsednici opštine što je prisustvovala projekciji ovog filma učenika jedine srednje škole u Svrljigu. Time je podržala rad imenovane profesorke engleskog jezika, ali i autora filma. Podršku dajte danas toj deci a sutra, na sledećim izborima ta deca će biti glasači i moći će dati vama svoju podršku glasanjem. Podržite tu budućnost vaše opštine i u komunikaciji sa USAID-om, kako bi dobili potporu da naprave dalju komunikaciju sa svojim vršnjacima iz Amerike. Ovaj film neka bude početak a u daljim koracima trebaju Vašu podršku i potporu, kako profesori tako i učenici – stvaraoci.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svečano otvaranje večeras

I Likovna kolonija ,,Vinski put”

Obaveštenje

U nedelju preventivni pregledi štitaste žlezde u svrljiškom Domu zdravlja

Poljoprivreda

Rok za zahteve za subvencije od 18.000 dinara produžen do 1. aprila

Signal

OBAVEŠTENJE: 6. marta redovna provera sistema za javno uzbunjivanje

Kanal džet

Vlada Japana donirala vrednu mašinu svrljiškom komunalcu

Sportski dani

ZONA CENTAR: Prvenstvo se nastavlja u subotu!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano