Porodična tragedija: Sin ubio oca

SELO LOZAN

Boranin Ivan S. (26) uhapšen je nakon višesatne potrage zbog sumnje da je jutros oko 5:50 u svrljiškom selu Lozan sa više hitaca ubio svog oca Ljubišu S. (50).

 Lozan, Ubio oca

Porodična tragedija dogodila se pod još uvek nejasnim okolnostima 500 metara iznad porodične kuće u selu Lozan. Kako “Svrljiške novine” nezvanično saznaju, ubijeni je imao 5 ulaznih rana, a ubistvo je najverovatnije počinjeno iz lovačkog krateža.

Nakon što je pogodio oca, Ivan ga je dovukao do seoske kuće, a potom sa suprugom i detetom odvezao u svrljiški Dom zdravlja, odakle se sam “Nisan primerom” odvezao prema selu, ali je u krivini ispred sela sleteo u jarak visine od oko 4 metra, pa je odatle nepovređen, otišao pešice u selo kod bake Stane. Tu je uzeo ranac, najverovatnije sa hranom i odećom i vodu i nestao.

Policija i Žandramerija obezbeđivale su kuću u selu i mesto gde je sleteo autom, dok se nekoliko patrola dalo u potragu za njim, a sumnjalo se da je naoružan i opasan.

Prema priči jednog od meštanina, Ivan je uvek bio problematičan i imao je problema i sa drogom.

Oko 14h Ivan se iz pravca sela dovezao taksijem do mesta gde je sleteo autom i predao se policiji.

Uviđaj koji obavljaju dežurni javni tužilac i uviđajna ekipa niške policije još uvek je u toku, a Ivanu je određen pritvor do 48h, nakon čega će, sa krivičnom prijavom, biti sproveden u nadležno tužilaštvo.

Povezano

Komentar

Your email address will not be published.