PRODAJA DEČJIH CRTEŽA

Humanitarna akcija učenika petog razreda

Broj pregleda

Učenici Osnovne škole, odeljenja 5/2, danas su na zelenoj pijaci održali humanitarnu akciju prodaje crteža i predmeta koje su sami izradili. Akcijsku prodaju obišla je i predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović.

akcija
Učenici petog razreda Osnovne škole u Svrljigu došli su na ideju da svoje kreativne radove crteže i figure koje su sami izradili i nacrtali izlože na zelenoj pijaci u Svrljigu i humanitarnom prodajom pomognu ugroženima od poplava.

Jelena Trifunović iskoristila je priliku i zahvalila se svim građanima opštine Svrljig koji su nesebično priskočili u pomoć ugroženima od poplava u Srbiji.

Ponosna sam na građane Svrljiga koji su odmah priskočili u pomoć i dalje pomažu. Drago mi je što sada vidim učenike petog razreda koji samoinicijativno prikupljaju pomoć kako bi pomogli ugroženima, istakla je Trifunovićeva.

Predsednica opštine i zamenica predsednika SO Svrljig priključile su se humanitarnoj akcijskoj prodaji kupovinom nekoliko dečjih crteža.

Pročitajte i

1 Komentari

  • Svaka cast, Nina i Jovana! Ovo je za svaku pohvalu! Zao mi je sto nisam dosla da vidim.Jos jednom bravo! Ma nema sta,5/2 je najbolje odeljenje!

Komentar

Your email address will not be published.