VELEMAJSTOR

Tošić odbranio tron

Broj pregleda

Na 11. Međunarodnom brzopoteznom turniru u Kladovu, u mesnoj zajednici Kostol, velemajstor Miroslav Tošić sa 6,5 poena osvojio je prvo mesto. Na turniru je učestvovalo 67 šahista iz Srbije, Bugarske i Rumunije.

TOSIC

Svrljižanin Velemajstor u šahu – Miroslav Tošić, sa 6,5 poena osvojio je prvo mesto na 11. Međunarodnom brzopoteznom šahovskom turniru održanom u MZ Kostol.  Tošić je pre samo nekoliko meseci uzeo prvo mestu na šahovskom prvenstu 27. Trofeja Beograda, koji je igran u Obrenovcu.

Na drugo mesto plasirao se negotinac Vladimir Dragić sa 6 poena koliko je imao i trećeplasirani Vladica Simić iz Zaječara.

Na turniru je učestvovalo 67 šahista iz Istočne Srbije ali i Bugarske i Rumunije.

Epitet nnajmalđeg poneo je David Gabrilesku (11) iz Krajove, osvajač srebrne medalje na EP za igrače do 8 i bronzano odličje za šahiste do 10 godina.

Pročitajte i

Preminuo šahovski velemajstor Miroslav Tošić

Šahovski velemajstor Miroslav Tošić preminuo je danas. Povodom smrti šahovskog velemajstora Miroslava Tošić u ponedeljak, 25. novembra biće održana komemoracija u sali biblioteke ,,Gordana Todorović”

1 Komentar

  • velemajstor tosic se specijalizovao da osvaja prva mesta na turnirima sa vankategornicima i igracima 1,2,3 i 4 kategorije uz ponekog MK.Verujte da ni tu nije lako biti prvi,pa zato cestitamo

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *