Akcija za čistiji Svrljig

Ulepšavanje parka i okoline

Danas je uspešno završena Eko akcija zasađivanja cveća i ulepšavanje gradskog parka.

park

Na inicijativu direktora JKSP-a Igora Davidovića, uz pomoć Opštine Svrljig, pokrenuta je akcija ulepšavanja grada, centra i parka.

Tako je danas u parku posađeno na stotine raznovrsnog cveća, uređeno je zelenilo a sutra će biti postavljene nove saksije na ulazu u park.

JKSP-Igor-Davidovic

Za ovu namenu obezbeđeno je 1500 sadnica raznog cveća, pretežno tzv. bombonica. Posle parka u planu je ulepšavanje i dekoracija strogog centra, ispred sudske zgrade i reon kod OTP banke u Svrljigu, rekao je Davidović.

Ovo je tek prva akcija ulepšavanje sredine u kojoj živimo. Zaplanirano je postavljanje česme sa pijaćom vodom u parku, restauracija spomenika i postavljanje novih klupa.

Inače, akciju finansira Opštinski Fond za zaštitu životne sredine.

5 Komentar

  • Ce raskupusaju to cvece lokalni maloletni klosari,treba imati svetla i parku i neka patrola,a ne samo romi i klosari

  • davidovc je glavni tu …a nema pojama o cemu se radi…vazno da je stavio kravatu i da se slika….a kuci kakvo cvece sadi!!1

  • Ovaj korisnik je poslao neprimeran komentar

  • To cveće treba neko i da održava, a ne samo da ga posadi!!!!!!!

    • Eto ti se javljas da to dobrovoljno odrzavas tako dobar, pametan, dusebriznik jedan neopevani!!!!!!!!!!! Ali koliko si vredan pre ces da posaljes mamlaze koji dugi niz godina „uredjuju“ park da i ovaj trud upropaste ili cekate klupe koje cete da cupate iz zemlje da dokazete ko je jaci ovan u stadu!!!!!!!!!

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *