Inicirao predsednik

Zabrana GMO u Svrljigu!

Broj pregleda

Milija-Miletic

Obaveštvaju se građani svrljiške opštine da je predsednik opštine Svrljig Milija Miletić inicirao usvajanje deklaracije o zabrani korišćenja genetski modifikovanih organizama i  hrane na području opštine Svrljig kod skupštine opštine Svrljig koja će je usvojiti na narednoj redovnoj sednici.

Predsednik opštine Svrljig
Milija Miletić

Pročitajte i

7 Komentar

 • Ma nije mi jasno ko je ovde lud- jel inicijativa potekla od naprednjaka ili milije? Daj dogovorite se, sitni su to politicki poeni

  • Od svrljiskih pcelara je inicijativa potekla, Milija prihvatio, ostalo je prljava laza za „gradjane“…

  • inicijativa je pokrenuta od strane povereništva DVERI Svrljig i to je jedina istina sve ostalo su plagijati.

   • To Radisa srocio i uredio kao sto je preporodio ITKS?? Mislim da ga niko nikad nadmasiti nece, onakva firma, hiljade ljudi na ulice… Kakve zveri….

   • Savez pčelarskih organizacija Srbije je 2 februara usvojio i preporučio svim lokalnim pčelarskim organizacijama i udruženjima podržavanje zabrane GMO. Udruženje pčelara opštine Svrljig je na skupštini održanoj 28 februara usvojilo predloženu deklaraciju koju je prosledilo OU Svrljig sa predlogom da istu usvoje na narednoj redovnoj Skupštini. SPOS je imao i svoje izlaganje u Skupštini koje je bilo javno emitovano.

 • Убудуће поведите рачуна какву заражену стоку делите селјацима, а овамо тражите млеко по еуРОПСКИМ стандардима, треба преконтролисати и семе и саднице нарочито оне које долазе из увоза.

 • ovamo su svi za seljaka a oniga sasekose u koren,da vise nepostoji zato narode glavu gore pa uzvrati muski da pamte.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *