Tradicionalno

Predsednikove osmomartovske čestitke

Ukupan broj pregleda:

Najviši  rukovodioci  opštine Svrljig, predsednik Milija Miletić, njegov zamenik Ljubiša Stojković i pomoćnik predsednika Marko Mladenović obišli su danas budžetske ustanove i svim pripadnicama lepšeg pola, uz prigodne poklone, čestitali Međunarodni praznik žena, 8. mart.

1

Svim kolegincama, majkama, suprugama i kćerkama – pripadnicama lepšeg pola na teritoriji naše opštine čestitamo praznik. Želimo vam da se svakog dana osećate praznično, sa puno uvažavanja i poštovanja – naglasio je predsednik opštine Svrljig Milija Miletić.

Predstavnici opštine obišli su Policijsku stanicu, odeljenje Suda, Službu za katastar i Centar za socijalni rad. U kabinetu predsednika, uručeni su i pokloni odbornicama Skupštinskog saziva opštine Svrljig.

2 Predsednik opštine je potom praznik čestitao i saradnicama iz lokalne uprave ističući da su one to i zaslužile jer „svojim radom i trudom daju jako veliki doprinos u izvršenju poslova od opšteg interesa, kako bi građani mogli da ostvare svoja prava i zahteve i da reše probleme“.

1 Komentar

  • Milija je CAR pa kako vi hoćete!!!!

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *