Tradicionalno

Predsednikove osmomartovske čestitke

Broj pregleda

Najviši  rukovodioci  opštine Svrljig, predsednik Milija Miletić, njegov zamenik Ljubiša Stojković i pomoćnik predsednika Marko Mladenović obišli su danas budžetske ustanove i svim pripadnicama lepšeg pola, uz prigodne poklone, čestitali Međunarodni praznik žena, 8. mart.

1

Svim kolegincama, majkama, suprugama i kćerkama – pripadnicama lepšeg pola na teritoriji naše opštine čestitamo praznik. Želimo vam da se svakog dana osećate praznično, sa puno uvažavanja i poštovanja – naglasio je predsednik opštine Svrljig Milija Miletić.

Predstavnici opštine obišli su Policijsku stanicu, odeljenje Suda, Službu za katastar i Centar za socijalni rad. U kabinetu predsednika, uručeni su i pokloni odbornicama Skupštinskog saziva opštine Svrljig.

2 Predsednik opštine je potom praznik čestitao i saradnicama iz lokalne uprave ističući da su one to i zaslužile jer „svojim radom i trudom daju jako veliki doprinos u izvršenju poslova od opšteg interesa, kako bi građani mogli da ostvare svoja prava i zahteve i da reše probleme“.

Pročitajte i

Funkcioneri dele cveće u centru grada, foto: OO SNS Svrljig, zvanična stranica

OO SNS Svrljig svim ženama čestitao 8. mart

Naprednjaci su juče u centu Svrljiga obeležili 8. mart, tradicionalnom podelom ruža damama.  Naime, funkcioneri Srpske napredne stranke u Svrljigu tradicionalno su podelili ruže damama

Marković obišao žene, foto: M.M.

Obilazak ustanova u susret 8. martu

Direktor Centra za turizam, kulturu i sport Miroslav Marković u susret 8. martu – Međunarodnom danu žena, odlučio je da danas obraduje sve pripadnice lepšeg

1 Komentar

  • Milija je CAR pa kako vi hoćete!!!!

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *