Bivši šampion zemlje
Broj pregleda
[post-views]

Tošić pobednik ”Gran Pri Medijana 2012”

Velemajstor iz Svrljiga Miroslav Tošić, pobednik je finalnog turnira ''Gran Pri Medijana 2012'' u Nišu. 

Sahist

foto: gss Niš

Nišlije su imale prilike da posmatraju još jedan vrhunski brzopotezni turnir, a poznata stvar, da u brzopoteznom šahu nema izrazitih favorita, još jednom se potvrdila na ovom turniru.

Još jednom smo na delu videli da boginja šaha-Caissa prati pobednike, velemajstor Tošić je startovao turnir sa 2 poraza. Na turniru od 11 kola, to je skoro nenadoknadiv gubitak u borbi za vrh, ali majstorstvo i doza sreće su ovoga puta bili na strani popularnog Tošketa, iz Svrljiga, bivšeg šampiona zemlje. 

Nagradni fond iznosio je 30.000 dinara, specijalnu nagradu, umetničku sliku, dar kreativnog studia iz Niša, pobedniku je uručio Dragan Marinkvoić, član UO Gradskog ŠS Medijana.

Finalni turnir '' Gran Pri Medijana 2012 '', održan je u Gradskoj opštini Medijana, 25. januara 2012. godine, u organizaciji Gradskog ŠS Niša, a pod pokroviteljstvom GO Medijana. Učestvovalo 12 najboljih sa 11 kvalifikacionih GP turnira u 2012. godine u kojima je učestvovao 501 takmičar, tj. oko 175 igrača.

Šahovska vest iz Svrljiga:

U Okviru redovne godišnje aktivnosti šahovski klub '' Zeleni Vrh'' Svrljig organizuje prvenstvo kluba za 2013. godinu. Redovna kola igraju se ponedeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom. 

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Jedan komentar

  • Г-н Тошич поздравляю вас от всего сердца, и в течение многих лет, чтобы быть первым

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *