U petak svi u Zanzibar
Broj pregleda

Ceo Svrljig za Dušana

U petak, 01. februara 2013. godine, sa početkom u 19.00h u ''Kafe Zanzibar klubu'' organizovaće se humanitarno veče prikupljanja novca za lečenje malog Dušana Milanovića koji boluje od veoma retke bolesti.

1

Pozivamo sve ljubitelje bilijara da u petak 01. februara 2013.godine, sa početkom od 19.00h, dođu u ''Kafe Zanzibar klub'' i daju svoj skromni doprinos našem malom sugrađaninu u akciji '' Pomozimo malom Duletu ''. Svaki učesnik dobija skromnu zahvalnicu za učešće u ovoj akciji. – stoji u saopštenju ovog kafića.

U toku januara 2013. godine, u Svrljigu je organizovano nekoliko humanitarnih akcija za pomoć našem sugrađaninu Dušanu Milanoviću koji boluje od cerebralne paralize.

Za operaciju, od koje mu zavisi život, a za koju njegovi roditelji nemaju novac, potrebno je 805.000 dinara. Početkom januara sakupljen je iznos od 19.000 dinara koji nije ulivao pretežno veliku nadu Duletu i njegovim roditeljima.

 Danas, po poslednjem izvodu iz banke, na računu porodice Milanović uplaćeno je 400.000 dinara, odnosno deo sredstava za operaciju koja bi trebala da se izvrši u toku sledećeg meseca. 

 

Cerebralna paraliza (CP) je grupa neprogresivnih poremećaja pokreta i položaja uzrokovana defektom ili oštećenjem nezrelog mozga. Pojam „cerebralna“ odnosi se na mozak, a „paraliza“ na poremećaj pokreta i položaja. Cerebralna paraliza sveobuhvatan je naziv za različite poremećaje koji utiču na detetovu sposobnost kretanja, te držanja tela i ravnoteže.

Dušanu je potrebno preko 800.000 dinara za operaciju kičme.
Budite deo DUŠANOVOG ZAHVALNIKA
Br.računa: 325 931070066398 324 OTP banka

Sajt: http://dusanov-zahvalnik.webs.com

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

4 Komentara

  • Molim Vas da objavite z.racun za uplate iz inostranstva. Hvala

  • Svrljig je mali grad ali u njemu zivi veliki broj dobrih ljudi.Hvala

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *