Vozim Mana prikolicu
Broj pregleda

Foto vest: Zakrčili saobraćaj

Danas oko 13 časova došlo je do kraćeg zakrčenja saobraćaja u ulici Vase Albanca, kod gradskog parka. Put zakrčili zablokirani kamioni!

zakrcili saobracaj

Naime dva teretna vozila, kamiona, nisu uspela da se mimoiđu u jednoj od najširijih ulica u Svrljigu. Parkirana vozila i sneg koji nije uklonjen sa leve i desne strane ivice kolovoza, prouzrokovali su kraće zakrčenje saobraćaja u ulici Vase Albanca, glavnoj frekvenciji prema turističkoj destinaciji Babin zub.

Nije ovo prvi put. Zbog parkiranih automobila često dolazi do zastoja, komentarsali su na licu mesta očevidci.

foto vest
Parkiraju se i na mesta za invalide

Ogroman problem stvaraju pojedinih vozači koji svoja vozila parkiraju u suprotnom smeru što dodatno otežava saobraćaj, a za šta je propisana i novčana kazna.

Saobraćaj koji se odvija na ovakav način i to u zimskim uslovima, pored vozača  ugrožava i pešake, te ovom prilikom apelujemo na nadležne da ovaj problem u gradu što pre reše. Ovakva slika dovodi u pitanje i razvoj turizma, jer kako to vole političari da kažu ”infrastruktura i saobraćajnice” su jedan od preduslova za ravnomerni razvoj turizma, za šta Svrljig trenutno nema prelaznu ocenu.

Inače ovo nije prvi put,  Svrljiške novine su i ranije pisale o ovom problemu i problemu bahatog parkiranja  na mestima za invalide.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

2 Komentara

  • vidi ka moj komša rade,gde on da ne prodje ovde on ovim kamionom kroz iglene usi prolazi 😀

  • Saobraćaj koji se odvija na ovakav način i to u zimskim uslovima, pored vozača ugrožava i pešake

    kako pesake,osim onih sto se krecu ulicom da se naprave frajeri

Komentar

Your email address will not be published.