Search
Close this search box.
Broj pregleda

FK Svrljig poražen iz ‚‚nepostojećeg‚‚ penala?

Podeli sa prijateljima:

Fudbaleri fudbalskog kluba Svrljig poraženi su u sedmom kolu ‚‚Niške zone‚‚ od ekipe ‚‚Zaplanjac‚‚ iz Gadžinog Hana, rezultatom 1:0. 

Svrljig Fk

Utakmica sedmog kola odigrana je po veoma toplom i sparnom vremenu u Gadžinom Hanu. Ofanziva i jedne i druge ekipe trajala je  do 45. minuta kada je po rečima gostiju ‚‚sve palo u vodu‚‚. Naime u  nadoknadi vremena dosuđen je jedanesterac u korist domaćina, ali po rečima fudbalera FK Svrljiga, glavni arbitar meča svirao je faktički ‚‚nepostojeći‚‚ penal, odnosno niko u tom trenutku nije igrao rukom u šesnaestercu. Nakon izvođenja udarca sa bele tačke domaćin je poveo u prvom poluvremenu rezultatom 1:0.

U drugom delu, do kraja utakmice, Svrljig je stvorio još nekoliko izglednih prilika koje nisu urodile plodom te je rezultat do kraja ostao nepromenjen.

– Po svemu sudeći Svrljig je u ovoj utakmici zaslužio najmanje bod jer je u nekim trenucima igre bio zaista bolji od protivnika i pritom imao par neiskorišćenih šansi, rekao je generalni sekretar kluba, Boban Petrović.

Trenutna situacija na tabeli zonaša nije sjajna po Svrljižane jer se nalaze na dnu tabele, odnosno 15. mestu. U osmom kolu ‚‚Niške zone‚‚ 7.oktobra,  Fk Svrljig dočekuje ekipu Pukovac iz Pukovca.

5 Komentara

  1. Veoma bitna stvar u vezi ovog kluba je da se on vadio iz najgorih situacija u vreme kada su svi mislili da polako tone kao na primer sada. E sad posto fk ima katastrofalne rezultate razumem ljude koji ostavljaju negativne komentare na rad uprave i ostalih organa u klubu a sto sam video u ostalim objavljenim clancima. Predpostavljam da niko ne bi mogao da vodi klub znatno bolje ili losije ako se ne varam,danas se sve vrti oko para pa tako i u sportu gde se najvise okrecu.Smatram da ovi ‚‚ladolezi‚‚ tzv.fudbaleri na terenu imaju najvecu odgovornost pa i dzak da stavite da bude trener i direktor i ekonom i sta ja znam sta ako igra dobra ekipa motivisana pobedice dajte ljudi da se ne zavaravamo. Znam tu se ipak javlja problem sto uprava ne reaguje Pa upravo iz ekonomskog razloga eto sta se desi kada nema para,nema ni dobrih rezultata cist primer skolujte se bez para,hranite se bez para, oblacite se bez para ,zivite bez para…… Ni po koju cenu ne opravdavam kao mala fk-ova sredstva koja su im namenjena samo su nedovoljna i lose rasporedjena.

  2. ФК и сада добија исте паре из општине као кад је играо у српској лиги, али се сада много више перу паре и плаћају се само појединци. Што се тиче игре резултата никад неће бити док не почну да играју срцем за клуб, а Чипа под хитно наполје из клуба.

  3. Prave se ludi. Što da podnose ostavke kad imaju podršku jedne zle žene iz opštine. Ostavke bre, nema više pare. Trio Bora, Boža, Dobriško niže samo neuspehe i ćute si. Dobro im. Napolje bre.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano