Broj pregleda

Danas se završava 11. ‚‚Dečiji festival‚‚ u Svrljigu

Drugi dan ’’Dečijeg festivala’’ protekao je u znaku dobre zabave i zanimljivih igara. Dečaci i devojčice, imali su priliku da se zabavljaju u igrama magični kvadrat, oblačenje majica, hvatanje sitniša i skakanje u džaku.

 Deciji festival Svrljig 2012

U gradskom parku, drugog dana festivala nastupale su starije grupe dečaka i devojčica. U toku popodnevnih časova jedanaest ekipa takmičilo se u nekoliko zanimljivih igara, poput magičnog kvadrata, oblačenje majica, hvatanje sitniča i skakanje u džaku. Posle iscrpnih ali veoma simpatičnih igrica, na pozornici smenjivali su se mladi pevači. Oni su svoje glasovne sposobnosti dočaravali prisutoj publici, roditeljima, bakama i dekama. U karaokama su učestvovale sve ekipe, što im je bila dodatna mogućnost da poprave svoj pređašnji plasman.

deciji svrljig 2012

Sve u svemu, 11.  ’’Dečiji festival’’ privukao je dosta pažnje posetioca i prvog ali i drugog dana. Danas je poslednji dan ovogodišnjeg festivala. Po starom običaju održaće se defile gradom pod maskama, u 17 i 30 sati , dok će svi maskirani učesnici biti predstavljeni na bini u parku u 18 časova. Nakon toga, od 19 sati, održaće se dečija predstava.  Zatvaranje festivala je u 20 časova.

Foto galeriju pogledajte na našem fejsbuk profilu na ovom linku

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Komentar

Your email address will not be published.