Search
Close this search box.
Broj pregleda

FK Svrljig: Šansa mladim fudbalerima

Podeli sa prijateljima:

Vatreno krštenje za svrljiške fudbalere počinje 19.avgusta u nedelju. FK Svrljig, na samom početku sezone, odmeriće snage sa favorizovanom Vlasinom iz Vlasotinca.  

FK Svrljig

Relativno podmlađena ekipa Svrljiga, sa nekolicinom starijih od 25 godina, pokušaće da ovaj fudbalski klub vrati na velika vrata na srpskoligaškom Istoku. Ovaj nimalo lak posao  počinje u nedelju u 17 časova kada će se prvotimci boriti za prve i veoma vredne bodove.

Fudbalski klub je ozbiljno pristupio ovom takmičenju, bez obzira  što je ispao iz srpske lige. Ekipa je dosta podmlađena iz sopstvenih redova, što znači da ćemo u budućem periodu akcenat staviti na mladost uz svesrdnu pomoć iskusnog kapitena Bobana Markovića, bivšeg internacionalca. Iskreno se nadamo povoljnim rezultatom u celokupnom takmičenju, naglasio je sekretar FK Svrljiga, Boban Petrović.

Iz kluba nagoveštavaju da su pretedenti za ovaj stepen takmičenja i borbu za prvo mesto su još i ‚‚Balkanski‚‚ iz Dimitrovgrada, ‚‚Zaplanjac‚‚ iz Gadžinog Hana i ‚‚Moravac‚‚ iz Predejana.

F K Svrljig

 Kapiten prvog tima, Boban Marković, sa optimizmom dočekuje početak predstojeće polu sezone.

– Vrlo dobro i kvalitetno smo trenirali u predhodnom periodu. Samim tim i šanse su nam veće da u prvenstvu ostvarimo dobar rezultat. U toj nameri, podmlađena ekipa biće od velikog značaja, istakao je Marković.

Po svemu sudeći, FK Svrljig ima dobru i mladu ekipu za uspešan plasman u viši rang.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

Ul. Ljubovačka

Prekid vodosnabdevanja

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

Nedelja

Zajednički koncert KUD ,,Svrljig” i KUD ,,Prekonoga”

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano