Search
Close this search box.
OŠTRO OD SAMOG STARTA
Broj pregleda

Uredno vodosnabdevanje ili napuštanje položaja!?

Podeli sa prijateljima:

Prvi ovogodišnji sastanak predsednika opštine sa direktorimma javnih ustanova i preduzeća održan je u ponedeljak, 6. januara.

direktori

Kako stoji na zvaničnom sajtu opštine Svrljig zaključeno je da se lane radilo domaćinski i da su svi obavili uglavnom sve dogovorene zadatke i poslovnu godinu završili uspešno, bez gubitaka.

Predsednik opštine Svrljig Milija Miletić naglasio je da je rekonstrukcija vodovodne mreže i uredno vodosnabdevanje Svrljiga i svih sela, prioritet svih prioriteta u ovoj godini.

Ili će vodosnabdevanje biti uredno ili će rukovodioci preduzeća za to zaduženih morati da napuste svoje položaje a i ja sa njima, istakao je predsednik Miletić govoreći o zadacima javnih ustanova i preduzeća u 2014. godini.

Bolja javna rasveta, pojačanje voznog parka medicinarima, nastavak gradnje sportske hale i radnih zona!

Miletić je pored vodosnabdevanja i uređenja kanalizacije, kao prioritetne zadatke direktorima odredi uređenje javne rasvete, sređivanje ambulanti po selima i pojačanje voznog parka medicinskim radnicima za teren, nastavak gradnje sportske hale i radnih zona.

Inicijativa za saniranje sportske sale u Izvoru

U određivanju zadataka za tekuću godinu bilo je reči o neskorišćenom prostoru sporske sale u selu Izvor. Predloženo je da se oformi komisija koja bi pokrenula inicijativu njenog saniranja i dovođenja u prvobitno stanje i namenu, posle korišćenja u svrhu kolektivnog centra za raseljena lica. Smatra se da sala ove seoske škole, kakve nema na celom području svrljiške opštine ,može da bude potencijalnia mogućnost razvoja sporta i turizma.

I ovom prilikom predsednik Miletić je zahtevao strogo poštovanje radne discipline u svim ustanovama i preduzećima, korektan odnos sa strankama i efikasno obavljanje posla u interesu žitelja Svrljiga i okolnih sela.

Stroži kriterijum zbog izostajanja sa sastanaka direktora i predsednika?

Direktorima ustanova koji su izostali sa ovog sastanka poručeno je da im je prisustvo radna obaveza i da se nedolazak ne sme ponoviti.

12 Komentara

    1. Zesce si opicen kad i na ovaj sveti dan prastanja i ljubavi, zivota uopste, iz tebe kulja mrznja…
      Oprosti pojedincima, ne znaju sta rade…

      1. Ti gore wtf ja nisam nista kazao ruzno veca je njihova sramota da lazu na bozic a ti ih podrzavas ko zna kolko

        Ae izlazi ti dali pare ili pomogla stranka da ih podrzavas ovde!

          1. Zbog takvih kulturnih i sposobnih za kradju je propala ova jadna drzava!!! Jel ti cerku ili sina zaposlila stranka? Pozdrav nemoj da lazete ako cete da odgovorite 🙂

  1. Ovu vest treba sacuvati do kraja godine, pa onda da se vidi sta je uradjeno, a ako nije naravno NAPOLJE!!
    Vest me u svemu podseca na onu o solarnim panelima i solarnom selu, to vise niko nepominje… Znaci ostaje nam cela godina da vidimo rezultate.. pozzz

  2. Odlicna inicijativa. Takodje, neka Predcednik ove godine samom sebi ukine beskorisna putovanja po Sloveniji i okolnim drzavama i na taj nacin smanji troskove (i nivo holesterola). Ako ima koga strucnog, neka posale autobusom, za eventualno privlacenje projektata…

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano