Search
Close this search box.
Više od 500 žena
Broj pregleda

Žene podržavaju politiku Ujedinjene seljačke stranke, veliki broj žena na obeležavanju 8. marta

Podeli sa prijateljima:

U organizaciji Ujedinjene seljačke stranke juče je obeležen Međunarodni dan žena – 8. mart. 

USS, Osmi mart, foto: M.M.
USS, Osmi mart, foto: M.M.

Više od 500 žena iz Svrljiga i okolnih sela prisustvovalo je svečanoj dodeli poklona i osmomartovskom zabavnom programu koji je priređen u Centru za turizam, kulturu i sport, u biskopskoj sali, u organizaciji Ujedinjene seljačke stranke.

Bioskopska sala bila je mala da primi sve prisutne, pa je velikom broju žena poklon dodeljen ispred objekta i u holu Centra, kao i kasnije u stranačkim prostorijama Ujedinjene seljačke stranke.

Prisutne pripadnice lepšeg i nežnijeg pola najpre je pozdravio predsednik Opštinskog odbora USS i predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković, rekavši da se situacija, kada su u pitanju žene na ključnim pozicijama, znatno promenila u korist žena, tako da je sada odnos po tom pitanju izjednačen, a negde i prednjače žene. On je pozdravio sve prisutne i čestitao im njihov dan.

Obraćanje, foto: M.M.
Obraćanje, foto: M.M.

Potom se obratila i predsednica Foruma žena Ujedinjene seljačke stranke Emina Miljković. Iskoristila je priliku da svim ženama čestita Međunarodni dan žena i da ukaže na težak položaj žena koje žive na selu i od sela. Miljkovićeva  je poručila da su žene uz svog predsednika Miliju Miletića  i da će pružiti maksimalnu podršku na predstojećim izborima.

Miletić se obraća ženama, foto: M.M.
Miletić se obraća ženama, foto: M.M.

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke i narodni poslanik Milija Miletić pozdravio je sve okupljene žene i čestitao im 8. mart. Miletić je istakao da će se i dalje čuti glas Ujedinjene seljačke stranke iz Narodne skupštine Republike Srbije, odakle je 10 godina unazad preonosio probleme žena, radnika, seljaka, omladine…

Miletić  je pozvao okupljene da izađu na lokalne izbore koji će se održati za 2 i po meseca i podrže Ujedinjenu seljačku stranku i njenu odborničku listu.

Program je nastavljen uz nastup KUD Svrljig i podelu poklona ženama.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

Ul. Ljubovačka

Prekid vodosnabdevanja

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano