OŠTRO OD SAMOG STARTA
Broj pregleda

Uredno vodosnabdevanje ili napuštanje položaja!?

Prvi ovogodišnji sastanak predsednika opštine sa direktorimma javnih ustanova i preduzeća održan je u ponedeljak, 6. januara.

direktori

Kako stoji na zvaničnom sajtu opštine Svrljig zaključeno je da se lane radilo domaćinski i da su svi obavili uglavnom sve dogovorene zadatke i poslovnu godinu završili uspešno, bez gubitaka.

Predsednik opštine Svrljig Milija Miletić naglasio je da je rekonstrukcija vodovodne mreže i uredno vodosnabdevanje Svrljiga i svih sela, prioritet svih prioriteta u ovoj godini.

Ili će vodosnabdevanje biti uredno ili će rukovodioci preduzeća za to zaduženih morati da napuste svoje položaje a i ja sa njima, istakao je predsednik Miletić govoreći o zadacima javnih ustanova i preduzeća u 2014. godini.

Bolja javna rasveta, pojačanje voznog parka medicinarima, nastavak gradnje sportske hale i radnih zona!

Miletić je pored vodosnabdevanja i uređenja kanalizacije, kao prioritetne zadatke direktorima odredi uređenje javne rasvete, sređivanje ambulanti po selima i pojačanje voznog parka medicinskim radnicima za teren, nastavak gradnje sportske hale i radnih zona.

Inicijativa za saniranje sportske sale u Izvoru

U određivanju zadataka za tekuću godinu bilo je reči o neskorišćenom prostoru sporske sale u selu Izvor. Predloženo je da se oformi komisija koja bi pokrenula inicijativu njenog saniranja i dovođenja u prvobitno stanje i namenu, posle korišćenja u svrhu kolektivnog centra za raseljena lica. Smatra se da sala ove seoske škole, kakve nema na celom području svrljiške opštine ,može da bude potencijalnia mogućnost razvoja sporta i turizma.

I ovom prilikom predsednik Miletić je zahtevao strogo poštovanje radne discipline u svim ustanovama i preduzećima, korektan odnos sa strankama i efikasno obavljanje posla u interesu žitelja Svrljiga i okolnih sela.

Stroži kriterijum zbog izostajanja sa sastanaka direktora i predsednika?

Direktorima ustanova koji su izostali sa ovog sastanka poručeno je da im je prisustvo radna obaveza i da se nedolazak ne sme ponoviti.

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

12 Komentara

 • Jel vas nije sramota svaku godinu da lazete ljude?

  • Zesce si opicen kad i na ovaj sveti dan prastanja i ljubavi, zivota uopste, iz tebe kulja mrznja…
   Oprosti pojedincima, ne znaju sta rade…

   • Ti gore wtf ja nisam nista kazao ruzno veca je njihova sramota da lazu na bozic a ti ih podrzavas ko zna kolko

    Ae izlazi ti dali pare ili pomogla stranka da ih podrzavas ovde!

    • “kazao” si dovoljno, a i jos nekoliko njih pametnih kao ti su “kazali” dovoljno…
     Srecan Bozic!

     • Zbog takvih kulturnih i sposobnih za kradju je propala ova jadna drzava!!! Jel ti cerku ili sina zaposlila stranka? Pozdrav nemoj da lazete ako cete da odgovorite 🙂

     • ?!? ??

 • SVE SAMI GLUMCI!

 • Ovu vest treba sacuvati do kraja godine, pa onda da se vidi sta je uradjeno, a ako nije naravno NAPOLJE!!
  Vest me u svemu podseca na onu o solarnim panelima i solarnom selu, to vise niko nepominje… Znaci ostaje nam cela godina da vidimo rezultate.. pozzz

 • Vec deset godina resavaju vodosnabdevanje, pa ce i u 2014. da ga rese. 😀

 • Kad ce voda u Drajinac ?

 • Odlicna inicijativa. Takodje, neka Predcednik ove godine samom sebi ukine beskorisna putovanja po Sloveniji i okolnim drzavama i na taj nacin smanji troskove (i nivo holesterola). Ako ima koga strucnog, neka posale autobusom, za eventualno privlacenje projektata…

 • Komunjaro jedna do juce niste znali da se prekrstite ti ces sad da pricas ovde cuti si molim te!

Komentar

Your email address will not be published.