Opozicija
Broj pregleda

Bratislav Mitić o državnim institucijama, aktuelnom političkom scenom…

Podeli sa prijateljima:

Odbornik Bratislav Mitić, Grupa građana ,,Pokret za spas Svrljiga”, izneo je na svom fejsbuk profilu svoje zapažanje u vezi sa državnim institucijama, aktuelnom politikom i političkim neistomišljenicima, a osvrnuo se i na aktuelnu vlast – kako na državnom, tako i na lokalnom nivou. 

Bratislav Mitić
Bratislav Mitić odbornik – Grupa građana ,,Pokret za spas Svrljiga”

Podsećamo vas da je Mitić jedan od najaktivnijih opozicionih odbornika u lokalnom parlamentu, a njegova izlaganja mogli ste pratiti i na portalu ,,Svrljiške novine” i na socijalnim mrežama u video formatu.

Prenosimo u celosti objavu sa fejsbuka:

Veoma lako je da sve državne institucije staviš pod svoju kontrolu kada se dočepaš vlasti i koristiš ih protiv svojih političkih neistomišljenika.
To se zove diktatura.
Mi se nalazimo u klasičnoj diktaturi, gde će svako morati da se nosi sa posledicama ako uputi bilo kakvu kritiku vladajućem režimu, koliko god ona bila opravdana.
To nije demokratija i takvo ponašanje neće doprineti razvitku našeg društva, već propasti, čiji smo i svedoci.
Pravo na rodoljublje i Srbiju imamo svi mi, bez obzira na naše političke nesuglasice.
Mislim da se crno poglavlje vladavine jedne parazitske i štetne skupine ljudi okupljene u jednoj partiji polako bliži kraju.
Na nama je da svim ljudima koji su bili uključeni u toj propasti i činili deo tog nesrećnog mehanizma vlasti ne dozvolimo dalje obavljanje bilo kakvih društveno političkih aktivnosti, ma koliko su sitan zupčanik bili u tom kriminalnom i uništiteljskom mehanizmu.
Oni moraju da budu svesni da će se svi nositi sa zakonskim posledicama u vremenu koje je pred nama.
Kako u Srbiji, tako i u Svrljigu.
U Svrljigu svi znamo ko je i šta radio.
Ne treba da nas interesuje zbog čega.
Opravdanja i razumevanja neće biti.
Ni prema kome.

OBJAVA NA FEJSBUKU: