Svrljiške novine

Da se konačno reši
Broj pregleda

Apel odbornika Petkovića da se što pre popravi rešetka kod NIS-a

Odbornik Aleksandar Petković danas je na 22. sednici SO Svrljig apelovao da što pre bude popravljena rešetka preko puta OŠ ,,Dobrila Stambolić”, kod benzinske stanice NIS petrol.

Odbornik Aleksandar Petković, foto: Video
Odbornik Aleksandar Petković, foto: Video

Petković je istakao da je i ranije tražio da se ovaj problem reši, aludirajući na to da još uvek ne zna ko je nadležan, pa je ponovo iskoristio priliku i pozvao odbornike i SO Svrljig da se problem reši.

Stanje je katastrofalno, prvo može da upadne neki auto, a što je najgore, pored auta, može ne daj Bože neko dete da upadne. Ja stvarno ne znam ko je nadležan za to, ali očekujem da OU Svrljig valjda ima toliko ingerencija prema ostalim institucijama da se to reši, poručio je Petković.

Odgovor na Petkovićevo pitanje dao je predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković koji je istakao da je rešavanje ovog problema u završnoj fazi.

Teret održavanja rešetka je preuzeo NIS, zemljište pripada JP ,,Putevi Srbije”, a Opština Svrljig je preuzela ulogu posredovanja izrade projekta koji je završen pre mesec dana. Očekujemo da će ubrzo uslediti saglasnost i realizacija rešavanja ovog problema, istakao je Marković.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *