Search
Close this search box.
Politika
Broj pregleda

Nastavak dobre saradnje USS i SNS

Podeli sa prijateljima:

Ujedinjena seljačka stranka je na Glavnom odboru održanom u Nišu odlučila da će za predsednika Srbije podržati lidera Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića, kao i da će biti na parlamentarnoj listi u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom.

IMG 0a2e1e6406a9f99edc1b92255aa1d344 V
Glavni odbor USS, foto: D.R.

Sednici Glavnog odbora je prisustvovala narodna poslanica i zamenica predsednika Poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – za našu decu“ Sandra Božić, koja je istakla dobru saradnju Srpske napredne stranke i Ujedinjene seljačke stranke. Takođe, sednici su prisustvovali narodni poslanik SNS Bratimir Vasiljević i direktor Univerzitetskog kliničkog centra Niš Zoran Perišić.

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke i narodni poslanik Milija Miletić je izrazio zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom sa SNS i istakao da će se takva saradnja nastaviti i u budućnosti:

– Na sednici Glavnog odbora je odlučeno da će Ujedinjena seljačka stranka podržati Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, kao i da će Ujedinjena seljačka stranka biti na parlamentarnoj listi u koaliciji sa SNS. Nastavljamo dobru saradnju sa Srpskom naprednom strankom i zajedno se borimo za dobrobit svih građana Srbije – poručio je Miletić.

Glavni odbor Ujedinjene seljačke stranke je usvojio finansijski plan i izabrao Aleksandra Stamenkovića za novog člana Izvršnog odbora i Tamaru Savić za PR stranke.
Sednici Glavnog odbora je prisustvovalo preko 150 delegata iz gradova i opština širom Srbije.

IMG 413ad0bec4e97122dca8fa16b49415f9 V

Ujedinjena seljačka stranka je osnovana na Sretenje 2000. godine. Od 2014. godine ima svog predstavnika u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Danas broji preko 50 odbora na teritoriji Srbije.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano