Search
Close this search box.
Politika
Broj pregleda

MILETIĆ ČLAN RADNE GRUPE MINISTARSTVA ZDRAVLJA: Hitna pomoć mora biti dostupna svakom građaninu! (FOTO)

Podeli sa prijateljima:

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar je doneo Rešenje o obrazovanju posebne Radne grupe za izradu predloga mera za unapređenje rada hitne medicinske pomoći na teritoriji Republike Srbije.

Foto: Dejan Zejnula, dr Jugoslav Kelečević, Milija Miletić i dr Dejan Antić
Foto: Dejan Zejnula, dr Jugoslav Kelečević, Milija Miletić i dr Dejan Antić

Za predsednika Radne grupe imenovan je pomoćnik ministra dr Jugoslav Kelečević, a za zamenika narodni poslanik Milija Miletić.

Članovi Radne grupe su: Dejan Zejnula (predsednik Pokreta „Pravo na život-Meri“), Dušankan M. Jovanović (advokat), dr Miodrag Branković (Zavod za hitnu medicinsku pomoć Niš), dr Aleksandra Paunović (načelnik Službe hitne medicinske pomoći Negotin), dr Dejan Antić (Dom zdravlja Svrljig), Slavica Spahić (Ministarstvo zdravlja), za sekretara je imenovana Ivana Herceg.

Radna grupa ima zadatak da izgradi predlog mera za unapređenje rada hitne medicinske pomoći na teritoriji Srbije.

Narodni poslanik Milija Miletić je nakon sastanka u Ministarstvu izrazio uverenje da će Radna grupa unaprediti rad hitne medicinske pomoći:

– Uveren sam da će Radna grupa pronaći najbolje rešenje da se unapredi rad hitne medicinske pomoći. Neophodno je poboljšati rad hitne pomoći kako bi bila dostupna svim građanima Srbije gde god oni živeli – poručio je Miletić.

Miletić je, takođe, član Radne grupe za izradu Predloga pravilnika o načinu i organizaciji obavljanju zdravstvene delatnosti hitne medicinske pomoći.

2 Komentara

  1. Bravo za našeg narodnog poslanika Miliju,odličan predlog za formiranje hitne pomoći i u manjim opštinama a pogotovo Svrljigu to treba.Ova i ovakva pomoć je juče bila potrebna meni sutra nekom drugom,živimo takvim životom a i ulazimo u godine starenja gde je takva hitna medicinska pomoć vredna života dali starijeg ili mladjeg čoveka.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast!

VEST GODINE: ODOBRENO DVA MILIONA DOLARA SVRLJIGU

Sportski dani

Uspešno završen turnir u Crnoljevici

Lokalni izbori 2024

Narodna poslanica i potpredsednica GO SNS Nevena Đurić u poseti šestočlanoj porodici

Politika

Razrešena pomoćnica predsednika opštine Svrljig

Sport

Igrači 2014. Škole fudbala “Aca Menta” Svrljig prvaci Fair play B lige Niš

Sportske vesti

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga od Jedinstva

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano