Projekat 2021

Mladima podrška, internet i jača mobilna mreža na selu!

Obogaćivanje sadržaja za rekreativnim bavljenjem sportom na seoskom području i unapređenje uslova života i rada dece koja pohađaju školu na selu, cilj je posete predsednika opštine Svrljig Miroslava Markovića selu Grbavču.

mladi na selu

Marković je protekle nedelje, u okviru svojih aktivnosti na poboljšanju i unapređenju sadržaja i života mladih u Svrljigu i na seoskom području, obišao selo Grbavče i seosku školu, kao i sportski teren, dečje igralište i mesto kod spomenika palim borcima.

U narednom periodu iskoristićemo lepo vreme da obiđemo sva sela kako bi smo razgovarali sa mladima, a sve u cilju poboljšanja uslova života mladih na selu. Cilj nam je da obogatim sadržaj i poboljšamo kvalitet života na selu, pogotovu mladih ljudi koji ostaju tu da žive, kaže Marković.

Predsednik Marković kaže da opština ima jasan cilj – jačanje i razvoj sela i celokupne opštine, kroz mnoge aktivnosti koje će se sprovoditi u narednom periodu.

Naš portal ,,Svrljiške novine“ daće predlog da svako selo dobije internet i da svako selo bude pokriveno mobilnom mrežom, jer je to jedan od preduslova da bi mladi ostali na selu.

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *