Projekat 2021
Broj pregleda

Mladima podrška, internet i jača mobilna mreža na selu!

Obogaćivanje sadržaja za rekreativnim bavljenjem sportom na seoskom području i unapređenje uslova života i rada dece koja pohađaju školu na selu, cilj je posete predsednika opštine Svrljig Miroslava Markovića selu Grbavču.

mladi na selu

Marković je protekle nedelje, u okviru svojih aktivnosti na poboljšanju i unapređenju sadržaja i života mladih u Svrljigu i na seoskom području, obišao selo Grbavče i seosku školu, kao i sportski teren, dečje igralište i mesto kod spomenika palim borcima.

U narednom periodu iskoristićemo lepo vreme da obiđemo sva sela kako bi smo razgovarali sa mladima, a sve u cilju poboljšanja uslova života mladih na selu. Cilj nam je da obogatim sadržaj i poboljšamo kvalitet života na selu, pogotovu mladih ljudi koji ostaju tu da žive, kaže Marković.

Predsednik Marković kaže da opština ima jasan cilj – jačanje i razvoj sela i celokupne opštine, kroz mnoge aktivnosti koje će se sprovoditi u narednom periodu.

Naš portal ,,Svrljiške novine” daće predlog da svako selo dobije internet i da svako selo bude pokriveno mobilnom mrežom, jer je to jedan od preduslova da bi mladi ostali na selu.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Komentar

Your email address will not be published.