Nadležni na visini zadatka

Posle pisanja očišćena deponija u ulici 29. novembra

Broj pregleda

Nakon pisanja ,,Svrljiških novina“ o problemu stvaranja deponije u kanalu duž ulice 29. novembra, prema nekadašnjem pogonu fabrike ,,Progres“, nadležni iz JKSP ,,Svrljig“ reagovali su i očistili ovaj potez.

deponije

Takođe, podsećamo vas da su nesavesni građani u prethodnom periodu gotovo napunili deo kanala smećem u ovoj ulici, a potom krenuli da pune korito reke koja protiče na ovom potezu.

U ulici 29. novembra smeće na sve strane! Počeli da bacaju i u potok…

O ovom problemu smo pisali 29. aprila, a nadležni su kroz nekoliko dana očistili ovu lokaciju.

Kroz projekat ,,Sačuvajmo prirodu za generacije koje dolaze“ obićićemo celu opštinu i napraviti priloge o svim divljim deponijama i prirodnim lepotama koje se uništavaju od strane nesavesnih ljudi. Molimo vas, ukoliko imate bilo kakvih saznanja o mini deponijama i sl. da nas obavestite putem mejla [email protected].


Projekat ,,Sačuvajmo prirodu za generacije koje dolaze“ je projekat koji je podržan od strane Opštine Svrljigu u okviru konkursa iz oblasti javnog informisanja u 2020. godini.

Pročitajte i

Gulijanska reka prepuna semeća, foto: Svrljiške novine

Đubre preplavilo Gulijansku reku (FOTO)

Gulijanska reka blokirana je smećem na nekoliko lokacija kroz selo Gulijan.  Velika količina smeća završava svakodnevno u koriti reke, ali pored toga, nesavesni građani đubre

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *