Dobra vest
Broj pregleda

Deponija u Magovcu očišćena posle objave na portalu ,,Svrljiške novine”

Nakon pisanja našeg portala danas je očišćena mini deponija na uglu ulice Ilije Živulovića i 7. juli, u svrljiškom naselju Magovac.

Deponija Magovac, foto: Svrljiške novine
Deponija Magovac, foto: Svrljiške novine

Na mestu gde je kontejner za odlaganje plastike bio prepun, a zeleni pojas oko njega preplavljen smećem, raznim plastičnim čašama, tanjirićima, cipelama, papučama i drugom obućom i odećeom, pa čak i krevetom koji je bio izbačen, nadležni za održavanje čistoće u gradu su danas uredili ovaj prostor i detaljno očistili ovu mini deponiju koja je nikla prethodnih dana.

Nova mini deponija u ulici Ilije Živulovića

Danas je radna mašina kompletno očistila ovaj deo, a nesavesni građani koji su dozvolili da im ulica bude preplavljana smećem treba da obrate pažnju, prvenstveno zbog dece koja ovde žive i igraju se na javnim površinama.

Očišćena mini deponija, foto: Svrljiške novine
Očišćena mini deponija, foto: Svrljiške novine

U tom delu nalazi se i novoasfaltirana ulica koja spaja dva kraja ovog naselja, detaljno je uređena uz postavljanje LED rasvete.

Kroz projekat ,,Sačuvajmo prirodu za generacije koje dolaze“ obićićemo celu opštinu i napraviti priloge o svim divljim deponijama i prirodnim lepotama koje se uništavaju od strane nesavesnih ljudi. Molimo vas, ukoliko imate bilo kakvih saznanja o mini deponijama i sl. da nas obavestite putem mejla [email protected].


Projekat ,,Sačuvajmo prirodu za generacije koje dolaze“ je projekat koji je podržan od strane Opštine Svrljigu u okviru konkursa iz oblasti javnog informisanja u 2020. godini.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *