Prvi sneg napravio haos u saobraćaju!

Broj pregleda

Kako nezvanično saznajemo, kilometarska kolona prema Svrljigu i iz pravca Svrljiga ka Nišu zbog saobraćajne nezgode na prevoju Gramada, onda ispod Vrela prema Nišu i zastoj kod Niševca zbog sletanja automobila, bukvalno je prouzrokuvao prvi sneg koji je bez obzira na najave meteorologa “iznenadio“ vozače, putare i sve ostale.

Gramada, zastoj, udes, foto: M.S.
Gramada, zastoj, udes, foto: M.S.

Na prevoju Gramada saobraćaj je do pre nekih dvadesetak minuta bio bukvalno “paralizovan“. Sada vozila prolaze naizmenično, a kako nezvanično saznajemo, saobraćaj regulišu saobraćajni policajci koji su izašli na licu mesta.

Po nezvaničnim informacijama do zastoja je došlo usled sletanja kamiona sa puta na Gramadi, te jednog vozila kod Vrela i prema selu Niševac, iz pravca Svrljiga.

Kako saznajemo nema povređenih.

Inače, putari trenutno čiste put prema Gramadi.

APEL: Apelujemo na sve vozače da na put ne polaze bez preke potrebe, a ukoliko se odluče da krenu, obavezni su zimski pneumatici.

Pročitajte i

Nezgoda, foto: M.M.

Nova saobraćajna nezgoda na putu Niš-Svrljig

Upravo je došlo do nove saobraćajne nezgode na putu Niš-Svrljig, ispod sela Vrelo, prema Jasenoviku. Naime, kako nezvanično saznajemo, vozač kamiona je doživeo saobraćajnu nezgodu

Ponovo sneg, foto: Svrljiške novine

Trenutno u Svrljigu pada sneg

Trenutno u Svrljigu pada sneg i hladnije je u odnosu na prethodne noći.  Kako meteorolozi najavljuju sneg će padati do jutra. Lepše vreme očekuje nas

1 Komentar

  • Bez Igora je odrzavanje puteva katastrofalno !

    6
    13

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *