Broj pregleda

MILETIĆ: OBEĆANJE ISPUNJENO! Asfaltira se put u dužini od 4,3 km do Grbavča!

Narodni poslanik Milija Miletić danas je obišao radove na asfaltiranju puta od prevoja Gramada do sela Grbavče u dužini od 4,3 kilometara.

Novoizgrađena saobraćajnica do Grbavča, foto: M. Miladinović
Novoizgrađena saobraćajnica do Grbavča, foto: M. Miladinović

Napokon radovi na uređenju i ovog putnog pravca se privode kraju, a najzaslužniji za brz završetak i asfaltiranje je svakako donedavno prvi čovek opštine Svrljig, sada narodni poslanik Milija Miletić.

Narodni poslanik Milija Miletić, foto: M. Miladinović
Narodni poslanik Milija Miletić, foto: M. Miladinović

On je u nekoliko navrata inicirao i na skupštinskim zasedanjima da se ovaj putni pravac asfaltira, jer je po njegovim rečima jedina veza između Niša i Svrljiga ukoliko dođe do zastoja na državnom putu.

Ovaj put bio je u veoma lošem stanju, te je zbog toga izvršena celokupna rekonstrukcija – skidanjem postojećeg sloja asfalta.

Radovima su zadovoljni i meštani sela, a predsednik MZ Grbavče Vučković Dragiša, otac troje dece i pravi primer domaćina sa sela, kaže da je put od velikog značaja za selo i da je opština još jednom pokazala spremnost da vodi brigu, kako za grad, tako i za selo.

Radove na asfaltiranju obavlja firma ”TrAce” iz Niša.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

1 Komentara

  • Da li ce se opstina ikada setiti da asfaltira ona jadna 3 km od sela Varos do sela Mecji Do ne bi li hitna pomoc mogla da stigne do sela Mecji Do i barem konstatuje smrt za ono malo preostalih ljudi. Sramota 21.veka.

    3
    1

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *