Drajinčanima Wi-fi drvo kao nagrada za „Uzmi račun i pobedi“

Broj pregleda

Meštani svrljiškog sela Drajinac dobili su besplatnu vaj-faj (WI-fi) zonu, vaj-faj drvo, jer je opština Svrljig bila jedna od 12 iz cele Srbije koje su poslale najviše računa u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“.

Svečano otvaranje, foto: A.K.
Svečano otvaranje, foto: A.K.

Svrljig je jedina opština koja je internet drvo postavila na seoskom području, sve ostale opštine vaj-faj drvo postavljale su u gradskom području.

Internet drvo ispred MZ Drajinac, foto: M. M.
Internet drvo ispred MZ Drajinac, foto: M. M.

Opština Svrljig još jednom pokazuje da brine za selo i da ima željud da vrati život selima. Internet drvo koje smo dobili u nagradnoj igri postavljamo u Drajincu, selu koje ima veliku perspektivu u daljem razvoju, ali i veliki broj mladih ljudi i rođene dece, poručio je Miletić okupljenima u Drajincu i dodao da će Opština nastaviti da brine o selu, ali i o gradu u istoj meri.

Milija Miletić u obraćanju mnogobrojnim meštanima i građanima Svrljiga u Drajincu, foto: M.M.
Milija Miletić u obraćanju mnogobrojnim meštanima Drajinca i Svrljiga u Drajincu, foto: M.M.

Internet drvo postavljeno je ispred Mesne kancelarije Drajinca, a na usluzi je svim građanima Svrljiga.

Otvaranju Vaj-faj drveta prisustvovao je i državni sekretar u Ministarstvu državnje uprave i lokalne samouprave Žikica Nestorović, koordinator regije Niš kompanije Telekom Srbija Vili Hadžić kao i narodni poslanik Milija Miletić.

Pročitajte i

Badnje veče u Drajincu

Obeležavanje Badnjeg dana i u Drajincu

Meštani Drajinca obeležiće svečano Badnji dan polaganjem badnjaka, lomljenjem česnice ispred crkve Svetog Nikole u centru sela.  Organizatori proslave pozivaju sve da se pridruže obeležavanju.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *