Search
Close this search box.
SELO-GRAD
Broj pregleda

Podrška mladima na selu

Podeli sa prijateljima:

Obogaćivanje sadržaja za rekreativnim bavljenjem sportom na seoskom području i unapređenje uslova života i rada dece koja pohađaju školu na selu, cilj je posete pomoćnika predsednice opštine Svrljig Miroslava Markovića selu Grbavču.

Miroslav Marković obišao Grbavče, foto: M.M. / Svrljiške novine
Miroslav Marković obišao Grbavče, foto: M.M. / Svrljiške novine

Marković je protekle nedelje, u okviru svojih aktivnosti na poboljšanju i unapređenju sadržaja i života mladih u Svrljigu i na seoskom području, obišao selo Grbavče i seosku školu, kao i sportski teren, dečje igralište i mesto kod spomenika palim borcima.

U narednom periodu iskoristićemo lepo vreme da obiđemo sva sela kako bi smo razgovarali sa mladima, a sve u cilju poboljšanja uslova života mladih na selu. Cilj nam je da obogatim sadržaj i poboljšamo kvalitet života na selu, pogotovu mladih ljudi koji ostaju tu da žive, kaže Marković.

mladi-na-selu

Pomoćnik Marković kaže da opština ima jasan cilj – jačanje i razvoj sela i celokupne opštine, kroz mnoge aktivnosti koje će se sprovoditi u narednom periodu.

4 Responses

  1. Samo tako nastavi Miroslave, stvarno nam je trebala takva osoba koja ce se bori za mlade i dati im podrsku da ostvare svoja prava. Samo uz poboljsanje polozaja mladih, ima nade za Svrljig. Podrska Miroslavu, i podrska MLADIMA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sport

Fudbalski klub “Svrljig” završio takmičenje na 6. mestu tabele Zona Centar

Srećna slava

Obeležen Spasovdan u manastiru Vaznesenje Gospodnje u selu Labukovo

Miletić čestitao Spasovdan

Srećna slava

DANAS JE SPASOVDAN I CRVENO SLOVO

Vreme

RHMZ upalio crveni alarm

Sport

Počinju pripreme za 67. Vidovdanski turnir u malom fudbalu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano