Svrljiške novine

SELO-GRAD
Broj pregleda

Podrška mladima na selu

Obogaćivanje sadržaja za rekreativnim bavljenjem sportom na seoskom području i unapređenje uslova života i rada dece koja pohađaju školu na selu, cilj je posete pomoćnika predsednice opštine Svrljig Miroslava Markovića selu Grbavču.

Miroslav Marković obišao Grbavče, foto: M.M. / Svrljiške novine
Miroslav Marković obišao Grbavče, foto: M.M. / Svrljiške novine

Marković je protekle nedelje, u okviru svojih aktivnosti na poboljšanju i unapređenju sadržaja i života mladih u Svrljigu i na seoskom području, obišao selo Grbavče i seosku školu, kao i sportski teren, dečje igralište i mesto kod spomenika palim borcima.

U narednom periodu iskoristićemo lepo vreme da obiđemo sva sela kako bi smo razgovarali sa mladima, a sve u cilju poboljšanja uslova života mladih na selu. Cilj nam je da obogatim sadržaj i poboljšamo kvalitet života na selu, pogotovu mladih ljudi koji ostaju tu da žive, kaže Marković.

mladi-na-selu

Pomoćnik Marković kaže da opština ima jasan cilj – jačanje i razvoj sela i celokupne opštine, kroz mnoge aktivnosti koje će se sprovoditi u narednom periodu.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

4 Komentara

  • MIROSLAVE , obiđi selo Šljivovik tamo imaš najviše mladih i razgovaraj sa njima a sve u cilju poboljšanje uslova života .

  • Samo tako nastavi Miroslave, stvarno nam je trebala takva osoba koja ce se bori za mlade i dati im podrsku da ostvare svoja prava. Samo uz poboljsanje polozaja mladih, ima nade za Svrljig. Podrska Miroslavu, i podrska MLADIMA!

  • Retko dobar i posten decko. Samo napred !!!!

  • Mirke cestitam funkciju i pohvaljujem preduzimljivost. Samo cepaj.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *