POGLEDAJTE REZULTATE
Broj pregleda

U Domu zdravlja se izjašnjavali o radu menadžementa

Protekle nedelje opštinsko rukovodstvo zamenik predsednice opštine Svrljig Gradimir Milosavljević, zamenik predsednika SO Svrljig Goran Jeremijić, sekretar SO Svrljig Mariola Gagić i savetnik za zaštitu prava pacijenata Snežana Milutinović razgovarali su sa zaposlenima svrljiškog Doma zdravlja gde je u proteklom periodu sprovedena anekta o radu menadžemnta ove zdravstvene ustanove. 

dom-zdravlja-svrljig-2016

Naime, sprovedena je anonimna anketa, pre raspisivanja konkursa za izbor direktora Doma zdravlja, pa su se zaposleni izjašnjavali o radu menadžementa ove ustanove.

opstinsko-rukovodstvo

Radnici svrljiškog Doma zdravlja su se izjašnjavali da li su zadovoljni ili ne, radom celokupnog menadžementa, rekao je Jeremijić.

Od 18 doktora, njih 6 glasalo je za podršku aktuelnom menadžmentu Doma zdravlja, dok je ostalih 12 glasalo suprotno.

Što se tiče medicinskih sestara i nemidicinskog osoblja, od ukupno 44 zaposlenih, za podršku menadžmentu glasalo je samo 16 dok je 27 bilo protiv, a samo jedan listić bio je nevažeći.

menadzment

Na ovaj način Lokalna samouprava ispoštovala je i uvažila mišljenje zaposlenih u kolektivu, što će po svemu sudeći ovo postati praksa, pa će zaposleni, ali i pacijenti, u buduće imati prilike da ocene rad Doma zdravlja i na taj način poboljšaju rad kolektiva.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

6 Komentara

  • Мислим да Игор Давидовић треба да преузме и реши стање у ДЗ. Он је једини који то може да заврши. Нека спаси ДЗ као Бетмен град Готам.

  • Ovi ljudi ovde su svi za lečenje a ne oni nekog da leče!

  • Da nece mozda veterinar da bude direktor!?Mada kad bolje razmislim ovi ovde nazovi doktori samo pisu upute i ne zovu ih dzabe andoldzije jer za drugi lek i ne znaju.Dom zdravlja treba zatvoriti jer ne doprinosi boljem zdravlju gradjana

  • Xaxaxaxa veterinar se krije iza monitora.Dzabe konkurs jer bilo kog da izaberu za direktora Muruza ce mu biti sef.

    • ” Moruza ” je direktor a ne šef i uvek će biti , sve dok postoji DZ Svrljig.

  • Nije iskljuceno i da veterinar bude direktor,covek menja stranke preko noci samo da bi bio u vlasti.Buduci direktor je onaj ko se prvi uclani,ili promeni stranku u USS.Strucnost,savest,sposobnost,ma koga je u opstini briga za to.Zato je i ustanova i njeni radnici takvi kakvi su

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *