Search
Close this search box.
POGLEDAJTE REZULTATE
Broj pregleda

U Domu zdravlja se izjašnjavali o radu menadžementa

Podeli sa prijateljima:

Protekle nedelje opštinsko rukovodstvo zamenik predsednice opštine Svrljig Gradimir Milosavljević, zamenik predsednika SO Svrljig Goran Jeremijić, sekretar SO Svrljig Mariola Gagić i savetnik za zaštitu prava pacijenata Snežana Milutinović razgovarali su sa zaposlenima svrljiškog Doma zdravlja gde je u proteklom periodu sprovedena anekta o radu menadžemnta ove zdravstvene ustanove. 

dom-zdravlja-svrljig-2016

Naime, sprovedena je anonimna anketa, pre raspisivanja konkursa za izbor direktora Doma zdravlja, pa su se zaposleni izjašnjavali o radu menadžementa ove ustanove.

opstinsko-rukovodstvo

Radnici svrljiškog Doma zdravlja su se izjašnjavali da li su zadovoljni ili ne, radom celokupnog menadžementa, rekao je Jeremijić.

Od 18 doktora, njih 6 glasalo je za podršku aktuelnom menadžmentu Doma zdravlja, dok je ostalih 12 glasalo suprotno.

Što se tiče medicinskih sestara i nemidicinskog osoblja, od ukupno 44 zaposlenih, za podršku menadžmentu glasalo je samo 16 dok je 27 bilo protiv, a samo jedan listić bio je nevažeći.

menadzment

Na ovaj način Lokalna samouprava ispoštovala je i uvažila mišljenje zaposlenih u kolektivu, što će po svemu sudeći ovo postati praksa, pa će zaposleni, ali i pacijenti, u buduće imati prilike da ocene rad Doma zdravlja i na taj način poboljšaju rad kolektiva.

6 Komentara

  1. Мислим да Игор Давидовић треба да преузме и реши стање у ДЗ. Он је једини који то може да заврши. Нека спаси ДЗ као Бетмен град Готам.

  2. Da nece mozda veterinar da bude direktor!?Mada kad bolje razmislim ovi ovde nazovi doktori samo pisu upute i ne zovu ih dzabe andoldzije jer za drugi lek i ne znaju.Dom zdravlja treba zatvoriti jer ne doprinosi boljem zdravlju gradjana

  3. Nije iskljuceno i da veterinar bude direktor,covek menja stranke preko noci samo da bi bio u vlasti.Buduci direktor je onaj ko se prvi uclani,ili promeni stranku u USS.Strucnost,savest,sposobnost,ma koga je u opstini briga za to.Zato je i ustanova i njeni radnici takvi kakvi su

NAJNOVIJE NA PORTALU

JELIGOR D.O.O.

Edukacija za berače i uzgajivače lekovitog i aromatičnog bilja – Ne propustite priliku!

Odlična vest

Meštani Prekonoge ujedinjeni u akciji čišćenja puteva

OBAVEŠTENJE

Osnovna škola ,,Dobrila Stambolić” obaveštava roditelje budućih prvaka

Od ponedeljka do petka

Izložba slika sa prve Likovne kolonije ,,Vinski put” u holu Osnovne škole od danas do petka

Amin

Počeo je Vaskršnji post

Nerealna priča...

Dva poništena gola domaćinu, pet žutih kartona i dva crvena na meču između Svrljiga i Napretka (FOTO)

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano