Search
Close this search box.
BEOGRAD
Broj pregleda

Sanja Ilić o drugom braku: U Tanji sam pronašao srodnu dušu

Podeli sa prijateljima:

Sanja Ilić “Balkanika”, oženio se 1. oktobra sa homeopatkinjom Tatjanom Karajanov, a za “Blic” je istakao da se nakon smrti prve supruge, glumice Zlate Petković, nije nadao da će naći ljubav.

Njih dvoje su jedno drugom rekli “da” u Sabornoj crkvi u Beogradu, a onda su za članove porodice i najbliže prijatelje organizovali žurku za pamćenje na jednom splavu.

Frontmenu “Balkanike” ovo je drugi brak.

Sanja Ilić je, ekskluzivno za “Blic”, otkrio da je bio uveren da nakon smrti prve supruge, naše čuvene glumice Zlate Petković, koja je preminula pre četiri godine, više nikada neće naći nekoga koga će na taj način voleti.

Ali, sudbina je na njegov životni put dovela poznatu novosadsku homeopatkinju iz Novog Sada, Tatjanu Karajanov.

– Upoznao sam je na promociji jedne knjige i čuo njen predivan glas. Mislim da je to bilo presudno. Od tada je u mom životu sve bilo drugačije. Nisam se nadao da ću nakon gubitka Zlate ikada više pronaći srodnu dušu, ali život me je iznenadio. Tatjana je iz Novog Sada, ali sada, naravno, živi sa mnom u Beogradu. Bavi se i muzikoterapijom, peva i komponuje, i sa duetom “Hilia” drži koncerte meditativne muzike. Njen glas će se uskoro čuti u dopunjenom izdanju “Team Songa“ za “Air Srbiju“ – kaže za “Blic” Sanja Ilić.

Žurka je bila intimna, sa pedesetak zvanica, a mladoženja je u jednom trenutku zasvirao na klaviru

Njemu je venčanje sa Tatjanom bilo ludo i nezaboravno.

– U Sabornoj crkvi je, uz dva sveštenika i hor, sve bilo dostojanstveno i elegantno. Moram da kažem da je pažnju privukla i Tanjina haljina. U pitanju je kreacija dizajnerke Biljane Tipsarević. Onda smo prešli na fenomenalan splav na Savi kod naših kumova. Na naše, ali i na oduševljenje svih prisutnih prijatelja i rođaka, priredili su nam ludu žurku. Bio je i di-džej, a svirala se i muzika uživo. A dan je bio predivan. Bog nas je pogledao – prenosi nam utiske Sanja Ilić.

Svi njima dragi ljudi bili su tog dana tu da im požele sreću i da se raduju njihovom stupanju u bračnu zajednicu.

Među najveselijim svatovima bio je Sanjin sin Andrej Ilić, poznati reditelj spotova, koga je muzičar dobio u braku sa Zlatom Petković.

– Svi smo se lepo proveli i zadovoljan sam što će moj otac imati nekoga ko će biti tu uz njega. Najbitnije mi je da je on zadovoljan i srećan. Na svadbi nisu bile bitne godine jer se nije znalo ko je više đuskao, stariji ili mi relativno mlađi – kaže Andrej, koji je na svadbi bio u društvu svoje devojke Vanje.

(Izvor: Blic, piše: Maja Šarić)

Jedan komentar

NAJNOVIJE NA PORTALU

JELIGOR D.O.O.

Edukacija za berače i uzgajivače lekovitog i aromatičnog bilja – Ne propustite priliku!

Odlična vest

Meštani Prekonoge ujedinjeni u akciji čišćenja puteva

OBAVEŠTENJE

Osnovna škola ,,Dobrila Stambolić” obaveštava roditelje budućih prvaka

Od ponedeljka do petka

Izložba slika sa prve Likovne kolonije ,,Vinski put” u holu Osnovne škole od danas do petka

Amin

Počeo je Vaskršnji post

Nerealna priča...

Dva poništena gola domaćinu, pet žutih kartona i dva crvena na meču između Svrljiga i Napretka (FOTO)

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano